in

Ελένη Μενεγάκη: Πως να συνδυάσετε το λευκό ζιβάγκο

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα σταθμός για την ελληνική τηλεόραση. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της καρδιάς μας αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης, επιλέγοντας κομμάτια που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην κομψότητα και επενδύοντας σε διαχρονικά ρούχα για την γκαρνταρόμπα της. Αν και μπορούμε να πούμε ότι τελευταία το στυλ της είναι φανερά ανανεωμένο.

Στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η Ελένη εμφανίστηκε φορώντας ένα top που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας, αλλά συνδυάζοντάς το με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο. Ένα κλασικό, λευκό ζιβάγκο.

Διαφήμιση

Ενώ θα μπορούσε να συνδυάσει το λευκό της ζιβάγκο με ένα επίσημο παντελόνι, η Ελένη θέλησε να κάνει έναν πιο μοντέρνο και «φρέσκο» συνδυασμό, προτιμώντας μία φούστα σε πράσινο κυπαρισσί χρώμα. Η φούστα, με τη ζώνη, τόνιζε τη μέση της, δημιουργώντας ένα πιο sexy αποτέλεσμα.

Η Μενεγάκη είχε ξανά βάλει στο παρελθόν το ίδιο τοπ, αυτή τη φορά συνδυάζοντάς το με ένα χακί παντελόνι, για πιο casual look και ένα statement χρυσό περιδέραιο.

Τέλος, η πιο glamour εμφάνιση της παρουσιάστριας με λευκό ζιβάγκο είχε γίνει την περίοδο των εορτών. Συνδύασε αυτό το κλασσικό κομμάτι με μια λαμπερή μάξι ασημένια φούστα, μαζί με ψηλοτάκουνες ιβουάρ μπότες. Πολύ έξυπνα, έβαλε μια nude ζώνη στη μέση της, για να τονίσει τη σιλουέτα της και να δώσει σχήμα στο σύνολο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Γενέθλια για την παρουσιάστρια και έκπληξη στο πρωινό. Πόσα έκλεισε; Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας;

Δώρα Κατσικογιάννη: Θα τολμούσες το casual look της;