in

Camila Cabello: Χωρίς σουτιέν με κόκκινο λάτεξ φόρεμα η Καμίλα Καμπέγιο σε στέλνει για τεστ κοπώσεως

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello, έγραφαν μουσικές μαζί για περισσότερα από δύο χρόνια πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους στις 17 Νοεμβρίου 2021. Ενώ έκαναν παγκόσμια επιτυχία με τα τραγούδια τους όπως το “Senorita”, ο ερωτάς τους τους έγινε το επίκεντρο της προσοχής των θαυμαστών. Οι fans γοητεύτηκαν από την ιστορία αγάπης και τον έρωτά τους και παρακολουθούσαν τη ζωή τους θέλοντας να μάθουν το κάθε τι που τους αφορά!

Οι δρόμοι τους χώρισαν, η Καμπέγιο είναι παγκόσμια σταρ και όλα είναι έτοιμα για το λανσάρισμα του Family το νέο άλμπουμ της Camila

Ωστόσο, απομένουν ακόμα αρκετές εβδομάδες, οπότε η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram για να μοιραστεί σέξι φωτογραφίες που επιδεικνύουν τη σιλουέτα της, όπως μια που έχει κερδίσει περισσότερα από 850.000 likes μέχρι στιγμής και στην οποία ποζάρει πολύ αισθησιακά φορώντας ψηλές μπότες και κόκκινο λατέξ φόρεμα, με το οποίο έδειξε ότι δεν φορούσε σουτιέν.

Διαφήμιση

Οι περισσότεροι από τα 60 εκατομμύρια ακόλουθοι της τραγουδίστριας στο instagram έμειναν ευχαριστημένοι και φυσικά δεν μένουν χωρίς υλικό!

Σε άλλες φωτογραφίες η Καμίλα Καμπέγιο επιδεικνύει την καμπυλωτή της σιλουέτα και  φορά ένα εμπριμέ μπικίνι, το οποίο συμπλήρωσε με ένα μακρύ παρεό.

Η Καμίλα Καμπέγιο σχολίασε στο ίνσταγραμ:  Για μένα είναι καλοκαίρι

 

View this post on Instagram

 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Η Camila ανέφερε επίσης ότι στις 7 Απριλίου, με αφορμή την πρεμιέρα του άλμπουμ της, θα προσφέρει στον TikTok μια συναυλία στην οποία θα ερμηνεύσει τα τραγούδια που απαρτίζουν το Family.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο με σκηνές στις οποίες εμφανίζεται να χορεύει και να φοράει πολύχρωμα ρούχα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Για τέλος σας έχουμε τη φωτογραφία με το κόκκινο λάτεξ φόρεμα χωρίς σουτιέν Έτσι για να φύγεις με One Way ticket

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Megan Barton-Hanson: Με αποκαλυπτικό μαγιό, επιδεικνύει τα προσόντα της και κολάζει το Instagram

Sydney Sweeney: Καυτές φωτογραφίες με μπικίνι στην Χαβάη