in

Viral Φωτογραφία: Αυτή είναι – Ελληνίδα δημοσιογράφος η χαμένη αδελφή της Ματίνας Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη είναι ιατρός λοιμωξιολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) και τα τελευταία δύο χρόνια τη μάθαμε όλοι αφού σχεδόν καθημερινά, έμπαινε μέσω της τηλεόρασης στα σπίτια μας και μας ενημέρωνε για την πορεία της πανδημίας.

Είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Έχει κερδίσει την αποδοχή του κόσμου τόσο για τις γνώσεις, όσο για την εμφάνιση και τις στιλιστικές της επιλογές, φυσικά και για την τον εύθυμο χαρακτήρα της.

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρει μία εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας!

Διαφήμιση

Ωστόσο πριν από μερικά χρόνια είχαμε στην τηλεόραση μία Ελληνίδα δημοσιογράφο, φωτογραφίες της οποίας το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει viral μέσω του Facebook και του Twitter αφού οι χρήστες υποστηρίζουν ότι η ομοιότητα με τη Ματίνα Παγώνη είναι εντυπωσιακή!

Η αλήθεια είναι πως που βλέποντας δίπλα-δίπλα τη Ματίνα Παγώνη και την Φωτεινή Πιπιλή θα μπορούσαμε άνετα να πιστέψουμε ότι έχουν τον ίδιο στυλίστα και τον ίδιο κομμωτή.

Δείτε και κρίνετε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral φωτογραφίες: Σπαζοκεφαλιά – Πόσους μπορείς να βρεις; Τατιάνα Στεφανίδου και άλλοι Έλληνες δημοσιογράφοι όπως ήταν 30+ χρόνια πριν. Τρελό γέλιο

Έλσα Χοσκ: Βγάζει το μαγιό ποζάρει ΟΛΟΓYMNH και βάζει τα χέρια στα επίμαχα – Καιρός να την απολαύσεις