in

Κατερίνα Στικούδη: Βγάζει γλώσσα, βγάζει ζαρτιέρες κ το δάχτυλο στο στόμα και σε κοιτά στα μάτια χωρίς σουτιέν. Φωτογραφία


Το πέμπτο της άλμπουμ κατάφερε και κυκλοφόρησε η Κατερίνα Στικούδη και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό. Μία χρονιά που δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο για την αγαπημένη performer, παρουσιάστρια, μοντέλο, επιχειρηματία και τραγουδίστρια!

Και πάνω από όλα η η χρόνια συνεχίζει υπέροχα με την Κατερίνα Στικούδη στο ρόλο της μητέρας αφού στα τέλη του 2021 έγινε για πρώτη φορά μαμά!

Την εποχή που γέννησε η Κατερίνα Στικούδη βρισκόταν στην παρουσίαση του just the two of us, στο οποίο και επέστρεψε 15 μέρες μετά, εντυπωσιάζοντας τους πάντες, αφού το σώμα της ήταν σαν να μην υπήρξε ποτέ εγκυμοσύνη!

Διαφήμιση

Λίγο αργότερα μέσω του Instagram έγινε και η προώθηση του νέου της τραγουδιού και video clip και φτάσαμε πλέον στην κυκλοφορία ολόκληρου άλμπουμ!

Η Κατερίνα Στικούδη δεν σταματάει εδώ. Αυτή την Παρασκευή ξεκινάει τις live εμφανίσεις στο αγαπημένο Φρατζέλικο και ανυπομονεί να έρθει εκείνη η μέρα, να νιώσει την ενέργεια της πίστας και του κόσμου από κάτω .

Βλέποντας τώρα ξανά τις τελευταίες δημοσιεύσεις και φωτογραφίες που έχει κάνει η Κατερίνα Στικούδη στο instagram με ζαρτιέρες, με τη γλώσσα έξω, με το δάχτυλο στο στόμα και άλλες όμορφες πόζες είναι ξεκάθαρο ότι σου δημιουργούν μία επιθυμία να τις συναντήσεις και έχουν κορύφωση τις live εμφανίσεις για τις οποίες αδημονούμε τελικά και εμείς.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΣΟΚ Δειτε το uncuted: 18χρονος εκτελει 10 άτομα σε σουπερμαρκετ σε ζωντανή ροή βίντεο. ΕΔΩ το Viral Βίντεο

Δανάη Παππά. Εκπλήρωσε το τάμα της στον Άη Γιάννη το Ρώσο. Γιατί περπάτησε 20 χιλιόμετρα στην Εύβοια;