in

Η Σοφία Βεργκάρα με γόβα και μπραζίλιαν προτάσσει τις άπαιχτες καμπύλες της. Ρετρό φωτογραφία

Είναι το θέμα με τα περισσότερα κλικς όταν το είχαμε βάλει πρτώτη φορά και επειδή το ζητήσατε το βάζουμε ξανά!
Σαν άλλη γατούλα βγάζει τα νύχια της και στέκεται στα 4 πάνω σε ένα ανάκλιντρο δίπλα σε μια πισίνα, ενώ σηκώνει και το φανελάκι της

Είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Για κάθε επεισόδιο του Modern Family παίρνει πάνω από 200.000 δολάρια, ενώ και σε ταινίες το κασέ της έχει εκτοξευτεί.

Διαφήμιση

Και δικαίως καθώς η Σοφία διήνυσε μεγάλη απόσταση για να θεωρηθεί καλή ηθοποιός, γνώρισε την απαξίωση αφού όλοι στέκονταν στα σωματικά της προσόντα και πέρασε πολλά μεγαλώνοντας ένα γιο. Τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της.

Κι εμείς εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε τόσο το ταλέντο της, αλλά και τα προσόντα της καθ΄άπαν το σώμα της.

Η 49χρονη Κολομβιανή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Shape και μας έτριψε τις καμπύλες της στα μούτρα.

Με γόβα, μπλούζες και ένα μπραζίλιαν μαγιό (μπορεί και στρινγκ δε φαίνεται καλά) η Σοφία μας δείχνει που είναι το ζουμί.

Στο πλούσιο στήθος της που ξεχειλίζει μέσα από τη μπλούζα και στα οπίσθια της τα οποία τα βλέπουμε μόνο προφίλ και αυτό είναι ακόμα πιο σέξι. Σαν άλλη γατούλα βγάζει τα νύχια της και στέκεται στα 4 πάνω σε ένα ανάκλιντρο δίπλα σε μια πισίνα, ενώ σηκώνει και το φανελάκι της!!!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νικολέτα Καρρά: Πάρε μάτι. Και Video και φωτογραφία να κάνει POLE DANCE

Ναταλία Γερμανού: Τότε που έλεγε ΘΑΝΑΤΟΣ στο duck face