in

Ευρυδίκη: Για αυτό δεν έκανε παιδί με τον Δημήτρη Κοργιαλά

Για αρκετά χρόνια η Ευρυδίκη ήταν ζευγάρι με το Δημήτρη Κοργιαλά με τον οποίο μάλιστα είχαν παντρευτεί! Φήμες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήθελε να απόκτηση παιδί με την Ευρυδίκη και ίσως αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ήρθε ο χωρισμός.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Join us και στον ΣΚΑΪ η Ευρυδίκη ειχε μιλήσει για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά αλλά και τα νέα δεδομένα στη ζωή της την έχουνε κάνει να σκέφτεται τα πάντα διαφορετικά την ώρα που η ίδια δεν διστάζει να απαντά σε προσωπικές ερωτήσεις.

Μπορεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς να απέφευγε να αποκαλύψει οτιδήποτε έχει να κάνει με την μακροχρόνια σχέση τους, όπως κάνει άλλωστε πάντα για τα προσωπικά του, αφού δύσκολα του παίρνεις κουβέντα, ωστόσο η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στους λόγους που δεν είχανε κάνει το δικό τους παιδί.

Διαφήμιση

«Το παιδί δεν ήταν κάτι που έπαιξε ρόλο ή με προβλημάτισε γιατί δεν ήθελα έτσι κι αλλιώς να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Πρώτον, ήθελα να αφοσιωθώ στον Άγγελο και δεύτερον, όταν μείναμε πια με τον Δημήτρη και παντρευτήκαμε είχαν ήδη περάσει τα χρόνια. Και μου άρεσε που είχα χρόνο πια για μένα.Ο Άγγελος είχε μεγαλώσει και αποφάσισα ότι ήθελα να αφιερώσω τον περισσότερο χρόνο σε μένα και στη δουλειά μου», είχε δηλώσει

Ο Δημήτρης Κοργιλάς στη συνέχεια γύρισε σελίδα στη ζωή του, αφού ο έρωτας του με την Φωτεινή Ψυχίδου τον έκανε να ξεχάσει μια και καλή τα παλιά.

Ήρθε και το παιδί στη ζωή τους, ακολούθησε χωρισμός και η ζωή συνεχίζεται

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ποιά Wanda Nara: Η Ζαΐρα Νάρα έβαλε ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σιθρού και κέρδισε 300.000 followers

Ελένη Φουρέιρα: Η Κένταλ Τζένερ τάγκαρε τη φωτογραφία όταν έβαλε μόνο ένα πουκάμισο