in

Κατερίνα Λιόλιου: Το βαθύ κάθισμα στο ζεϊμπέκικο με σούπερ μίνι φόρεμα έφερε αποκαλύψεις. Το είδαμε

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία εξαιρετική περίοδος στα επαγγελματικά της εχθές την απολαύσαμε στον τελικό του ελληνικού X Factor!

Η Κατερίνα Λιόλιου μαζί με τον Ηλία Μπογδάνο έδιναν τον παλμό από το backstage με την Λιόλιου βέβαια να έδινε πόνο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η βραδιά ήταν καταπληκτική και νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου! Στο Μουσικό κομμάτι της βραδιάς την παράσταση έκλεψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες!

Διαφήμιση

Η Κατερίνα Λιόλιου σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε σαν ιστορία στο instagram φαίνεται να χορεύει ζεϊμπέκικο αφού όπως σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα “Το ζούμε χαλαρά εδώ στο backstage”

η Κατερίνα Λιόλιου ως γνήσια Θεσσαλονικιά άλλαξε τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά φορέματα στη διάρκεια του σόου και το ένα ήταν πιο εντυπωσιακό αλλά και πιο καuτό από το άλλο!

Στο ζεϊμπέκικο πάντως η Κατερίνα Λιόλιου φορούσε το πιο κοντό από όλα και μαζί με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή τόσο για τις χορευτικές της ικανότητες όσο και για το αψεγάδιαστο κορμί της!

Με τόσο κοντό φόρεμα είχαμε και αποκαλύψεις, όμως στο συγκεκριμένο Story που επέλεξε η Κατερίνα Λιόλιου να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το βίντεο είναι τραβηγμένο από τη σωστή μεριά για να μη φανεί τίποτα για αυτήν, από τη λάθος μεριά για εμάς

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αυτή είναι: Η τυχερή της ημέρας με 2,5 ευρώ κέρδισε 3.200.000 στο Τζόκερ. Στην Εύβοια το δελτίο

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Πήρε το κινητό τηλέφωνο και Μόστραρε στη λίμο τη ΜΠΟΥΣΤΟΧΑΡΑΔΡΑ. Φωτογραφία και βίντεο