in

GNTM: Μοντέλο χτυπήθηκε από καρκίνο του δέρματος. Υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου

Μαριαγάπη Ξυπολιά

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαριαγάπη Ξυπολιά υποβλήθηκε σε μια σοβαρή επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, όπου έκανε γνωστή την περιπέτεια της υγείας της.

Η Μαριαγάπη, με το θάρρος που τη χαρακτηρίζει, έκανε την προσωπική της μάχη δημόσιο θέμα, επιλέγοντας να μοιραστεί μέσω των social media την εμπειρία της με μια σοβαρή υγειονομική πρόκληση – την αφαίρεση ενός όγκου από το δέρμα της. Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε, έδειξε το σημάδι της επέμβασης, ένα σημάδι μάχης αλλά και νίκης ενάντια στον καρκίνο του δέρματος, μια ασθένεια που πολλοί υποτιμούν την σοβαρότητά της.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κλιπ λίγων δευτερολέπτων, όπου δείχνει μία τομή στην πλάτη της.

Διαφήμιση

Όπως εξηγησε, πριν από περίπου έναν χρόνο αφαίρεσε έναν όγκο από το σώμα της, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος.

Πάνω στο βίντεο έγραψε: «Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου. Όταν πήραμε τα αποτελέσματα της βιοψίας το μόνο που κράτησα από τον γιατρό ήταν “πάλι καλά το προλάβαμε”».

Στη συνέχεια, έστειλε ένα μήνυμα στο κοινό της. «Να φοράτε αντηλιακό, δεν σας στερεί το μαύρισμα, σας προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος», τόνισε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τι είναι η προληπτική χημειοθεραπεία που κάνει η Κέιτ Μίντλετον;

Γιατί νιαουρίζει η γάτα μου;