in

Διάσημος χειρουργός αποκαλύπτει πώς η Kim Kardashian και άλλοι σταρ κρατούν τις πλαστικές επεμβάσεις τους «κρυφές»

Φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου, περούκα και μάσκα προστασίας κατά του Covid-19, οι celebrities φτάνουν στο ιατρικό-χειρουργικό κέντρο του Ashkan Ghavami

Επτασφράγιστο μυστικό κρατά αρκετές από τις πιο επιτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που κάνει ο ιδιαίτερα αγαπητός στους celebrities της διεθνούς showbiz πλαστικός χειρουργός Ashkan Ghavami.

O πλαστικός χειρουργός Ashkan Ghavami σε βραδινή έξοδο

Το ιατρείο του βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ, και την πόρτα του έχουν περάσει αστέρια του Χόλιγουντ και παγκοσμίου φήμης τραγουδιστές, μοντέλα και επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων η 41χρονη Αμερικανίδα επιχειρηματίας και influencer Kim Kardashian και η 31χρονη Αυστραλή ράπερ, στιχουργός και μοντέλο Iggy Azaela.

Kim Kardashian
Iggy Azealia

Την Παρασκευή 25/2, ο Ashkan Ghavami μίλησε στην ιστοσελίδα Page Six και εξήγησε ότι το ιατρικό απόρρητο τηρείται αυστηρά στο δικό του ιατρικό-χειρουργικό κέντρο. Υπό άκρα μυστικότητα αφίξεις, περούκες και ιδιώτες, ένοπλοι φρουροί αποτελούν καθημερινότητα στη δουλειά του.

Διαφήμιση
O πλαστικός χειρουργός Ashkan Ghavami και η Kim Kardashian

«Το προσωπικό μου γνωρίζει από την αρχή ότι όποιος εργάζεται στο ιατρείο μου, είναι υποχρεωμένος να υπογράψει μία συμφωνία, ποια είναι αυτή; Απαγορεύεται να πει σε οποιονδήποτε όσα έχει δει και ακούσει εδώ μέσα» αναφέρει ο γιατρός στο Page Six.

«Κάποιες από τις διασημότητες αποφεύγουν να μπαίνουν σε κτίρια με πολλά γραφεία. Οπότε τους επισκέπτομαι στο σπίτι τους. Όμως, όταν αποφασίσουν να κάνουν το χειρουργείο, πρέπει προφανώς να έρθουν στο ιατρείο μου» προσθέτει.

Αμέσως μετά, ο Ashkan Ghavami λέει: «Το καλό με το ιατρείο μου είναι ότι βρίσκεται σε έναν από τους τελευταίους ορόφους ενός ψηλού κτιρίου στο Μπέβερλι Χιλς. Δεν είναι, δηλαδή, στον πρώτο όροφο, ούτε στο ισόγειο. Ουσιαστικά επέλεξα έναν χώρο που είναι πιο ιδιωτικός».

Για τα μέτρα και τις τεχνικές που ακολουθεί ο ίδιος και η ομάδα του για να «προστατεύσουν» τους πελάτες από τα αδιάκριτα βλέμματα, σημειώνει: «Υπάρχει πίσω κρυφή είσοδος για το ιατρικό-χειρουργικό κέντρο μου και… σκηνοθετούμε. Μπαίνουν στο κτίριο και το ασανσέρ, φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου και άλλα αξεσουάρ. Επίσης, αν κάποιος μπει στο ασανσέρ τη στιγμή που μέσα σε αυτό είναι ένας πελάτης μου, δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πού πηγαίνει, καθώς υπάρχουν περίπου 300 γραφεία στο κτίριο. Επομένως, θα μπορούσε να έχει ραντεβού με τον δικηγόρο του ή τον οδοντίατρό του».

Οι αστέρες του Χόλιγουντ αποτελούν μόνο ένα μέρος των πλούσιων πελατών του Ashkan Ghavami.

«Έχω πελάτες που είναι αξιωματούχοι άλλων χωρών. Οι περισσότεροι από αυτούς έρχονται με τους ένοπλους σωματοφύλακές τους, οι οποίοι, ντυμένοι με τα ωραία τους κοστούμια, στέκονται δίπλα από το ασανσέρ και έξω από την πόρτα του ιατρείου μου, παρατηρώντας ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Άρα υπάρχει μεγάλη προστασία εδώ» υπογραμμίζει ο πλαστικός χειρουργός και συμπληρώνει:

«Μερικές φορές ένας από τους σωματοφύλακες στέκεται στο διάδρομο, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κανένας που να κρατά κάμερα, κανένας παπαράτσι. Έτσι, εδώ και 15 χρόνια δεν έχω πρόβλημα, οι πελάτες νιώθουν σίγουροι ότι η πλαστική τους επέμβαση δεν θα δει το φως της δημοσιότητας».

Ο γιατρός τονίζει πως αρκετοί celebrities χρησιμοποιήσουν περούκες, κουκούλες και μάσκες προστασίας κατά του Covid-19, για να είναι αγνώριστοι. Κάποιοι σταρ, ωστόσο, διαφημίζουν ανοιχτά τη δουλειά του στα social media.

«Η Iggy Azealia, σε μία συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι της έκανα πλαστική στήθους και μύτης. Έτσι, κάποιες γυναίκες δεν δίστασαν μετά να μου πουν ότι θέλουν να αποκτήσουν το σχήμα της μύτης της και το μέγεθος του στήθους της» αποκαλύπτει ο Ashkan Ghavami.

Iggy Azealia

Βέβαια, οι περισσότερες διασημότητες φροντίζουν να κρατήσουν την πλαστική τους επέμβαση κρυφή από τους θαυμαστές τους και το ευρύτερο κοινωνικό τους περιβάλλον.

«Συζητούν για τη χειρουργική επέμβαση μόνο με τον στενό κύκλο τους. Το λένε στους φίλους τους και στους make up artists τους. Παράλληλα, προτρέπουν τους πλούσιους φίλους τους και μέλη της οικογένειάς τους να προγραμματίσουν ραντεβού σε έναν καλό πλαστικό χειρουργό, ώστε να διορθώσουν και εκείνοι χαρακτηριστικά του προσώπου τους ή να βελτιώσουν το σώμα τους. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όλοι οι πελάτες μου “έρχονται” από το Instagram και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού μερικοί ασθενείς μου αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο από την πλαστική επέμβαση που τους έκανα. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Πάνω από το 50% των πελατών μου επιλέγει εμένα γιατί κάποιος φίλος ή συγγενής τους έχει ήδη κάνει πλαστική στο ιατρείο μου και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Πολλοί χολιγουντιανοί σταρ, αξιωματούχοι και μέλη βασιλικών οικογενειών, αφού υποβληθούν σε πλαστική επέμβαση, μου στέλνουν την κόρη τους, την αδερφή τους, τη μαμά τους. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Δεν με συστήνεις απλά στον διάσημο φίλο σου, εμπιστεύεσαι σε μένα το αίμα σου» καταλήγει ο Ashkan Ghavami.

Στο παρακάτω βίντεο, ο πλαστικός χειρουργός Ashkan Ghavami και η Κim Kardashian συζητούν για την ομορφιά, την τέχνη και το δέρμα:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έκτακτη είδηση: τρεις Έλληνες νεκροί σε επίθεση Ρώσων στην Ουκρανία και 6 τραυματίες. 1 παιδί ανάμεσά τους

Έξω πάμε καλά: Η Marie Avgeropoulos κρατάει ψηλά την σημαία (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Φωτογραφίες