in

Κατερίνα Καινούργιου: Viral Video. Από τα 30 μιλούσε για τη μητρότητα και την ψυχοθεραπεία στο Λιάγκα και τη Σκορδά

Κατερίνα Καινούργιου

H Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν τα 30 της για πρώτη φορά αισθάνθηκε την αυτοπεποίθησή της στα… ύψη και είχε βγει στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να το διατυμπανίσει Να φταίει ο έρωτας ή μήπως η Κατερίνα σκέφτεται πολύ σοβαρά να γίνει μητέρα;

Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά φορώντας ένα σούπερ μίνι λευκό φόρεμα που τόνιζε το μπούστο της και έκανε δηλώσεις για τη νέα αρχή που προσπαθεί να κάνει.

Διαφήμιση

Η Κατερίνα παραδέχτηκε τις υπερβολές του παρελθόντος αναφερόμενη κυρίως στο έντονο μακιγιάζ και την ανασφάλεια που είχε με την εμφάνισή της, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την ψυχανάλυση.

Πιο ειλικρινής από ποτέ, παραδέχτηκε πως κάνει ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία για να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό της και ως αποτέλεσμα, να γίνει καλύτερη μητέρα. «Μπορεί να είναι πολύ νωρίς να μιλάω για μητρότητα, αλλά εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα», τόνισε.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο το νυν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

«Είμαι σε μια πολύ όμορφη σχέση με το Βασίλη. Μπορεί να είμαστε κοντά στον γάμο αλλά θέλω να βγω και να το πω όταν γίνει. Διάβαζα παλιές μου συνεντεύξεις και ένιωθα πως βγαίνω σα να παρακαλάω τον άλλο να με παντρευτεί. Γι’ αυτό πλέον δε θέλω να μιλάω για τον σύντροφό μου», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα.

Επτά χρόνια μετά η Κατερίνα Καινούργιου όχι μόνο βάφεται περισσότερο αλλά δεν υπάρχει φωτογραφία της χωρίς φίλτρο. Ψυχοθεραπεία δεν έχει μιλήσει ξανά αν κάνει ομορφιές τα προσωπικά της τα πράγματα είναι λίγο complicated

Πάλι περίμενε να γίνει η μάνα από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά πάλι κάτι έχει χαλάσει

Δες την συνέντευξη 7 χρόνια πίσω στον Γιώργο και τη Φαίη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ευαγγελία Αραβανή: Το μυστικό κόλπο με ελαιόλαδο για τα μαλλιά της

Σίντι Κρόφορντ: Στα 48 χωρίς Photoshop. Αν τα super model είναι έτσι φανταστείτε τι υπάρχει γύρω σας