in

GNTM: Θυμάσαι τη μπαλαρίνα Ίριδα Παπουτσή; Δες τη να το κουνάει και τράβα κάνε τρίτη δόση

Η Ίριδα Παπουτσή ήταν από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού στο gntm άσχετα αν δεν προχώρησε πολύ! Η ίδια δεν δήλωσε ποτέ συμμετοχή στο gntm αλλά την είδε η Βίκυ Καγιά σε ένα μπαρ και της πρότεινε να συμμετάσχει στο ριάλιτι μοντέλων!

Η Ίριδα πέρασε στην πρώτη φάση, πέρασε και στα μπουτκαμπ αλλά δεν μακροημέρευσε στο σπίτι του gntm! Αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε καθόλου, να κερδίσει προβολή και αναγνωρισιμότητα!

ιριδα Gntm - ιριδα παπουτση

Διαφήμιση

Όταν τελείωσε το gntm 3 ο γύπας του ριάλιτι, κατά κόσμο Δημοσθένης Τζουμάνης και η Ράσελ κυκλοφόρησαν ένα τραγούδι με τίτλο παραμύθια στο οποίο χόρεψε η καλή τους φίλη Ίριδα!

Το τραγούδι έκανε πάνω από 1,5 εκατομμύριο views στο YouTube

Η Ίριδα ποτέ δεν σταμάτησε να χορεύει, ασχολείται επαγγελματικά με το χορό ενώ συνεργάζεται και με τον Τάσο Ξιάρχο με τον οποίον έχουν συμμετάσχει σε αρκετές παραγωγές και video clip

Η Ίριδα έπίσης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάνει παρουσιάσεις προϊόντων ως influencer αφού αρκετές εταιρείες την επιλέγουν για το ανέμελο και ανεξάρτητο στυλ το οποίο εκπέμπει!

Η Ίριδα Παπουτσή συχνά δημοσιεύει στο λογαριασμό της στο instagram και αρκετά video να χορεύει είτε σύγχρονο είτε μοντέρνο είτε μπαλέτο αφού χορογραφεί κιόλας!

Τα βίντεος είναι απολαυστικά και κερδίζουν εκατοντάδες likes. Μας αρέσει να τη βλέπουμε να χορευει και ευτυχώς το κάνει συχνά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αλέξης Γεωργούλης Μαρία Σολωμού: Ποια η σχέση των δύο πρώην σήμερα;

Όταν η Ευαγγελία Αραβανή, η Κατερίνα Καινούργιου και άλλες παρουσιάστριες φωτογραφίζονταν γυμνές. Ρουλα Κορομηλά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου