in

Emilia Vodos: Τα κρυφά stories – Η παίκτρια του ριάλιτι My style rocks, η νέα Ιωάννα Τούνη είναι το νέο σου follow στο intsgram

Η 26χρονη σύμβουλος επενδύσεων -που είχε beef με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου- είναι το επόμενο follow σου στο Instagram. Στο φετινό My Style Rocks, οι 9 διαγωνιζόμενες έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Μία από τις γυναίκες που φαίνεται να έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα είναι και η Emilia Vodos, η οποία διαθέτει έναν πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram.

«Οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές μαζί μου, όχι εγώ μαζί τους!». Τάδε έφη Emilia Vodos. Αν το όνομα σου είναι άγνωστο, δεν φταις εσύ. Απλώς δεν έχεις δει My Style Rocks. Γιατί αν είχες δει έστω κι ένα επεισόδιο, σίγουρα θα είχες ξεχωρίσει την 26χρονη παίκτρια.

Διαφήμιση

Είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα και έχει ιδιαίτερη αγάπη στη μόδα, κάτι το οποίο μαρτυρούν οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Κατάγεται από την Ελλάδα, είναι 26 χρονών και τα παιδικά της χρόνια τα έχει περάσει στα Νότια Προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Η Emilia Vodos μετακινείται μεταξύ Αθήνας και Αμερικής και ασχολείται με το business management.

Η μόδα μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της καθώς οι γονείς της ταξίδευαν συχνά για shopping. Οι στιλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο-μαύρο και το My Style Rocks είναι για εκείνη μία προσωπική πρόκληση. Έχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί.

Έχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο επώνυμα brands.

H Emilia Vodos, μπορεί να αλλάξει “δέκα χρώματα” όταν κάποιος προσβάλει την αισθητική της, γεγονός που δείχνει ότι μπορεί να γίνει εκρηκτική με τις συμπαίκτριές της που θα την κρίνουν για το ντύσιμό της. Ο μεγαλύτερός της φόβος για το “My Style Rocks” είναι τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, καθώς έχει συνηθίσει να δέχεται μόνο θετικές κριτικές για το στυλ και τον τρόπο που συνδυάζει τα ρούχα της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ρία Τσίγα: Η selfie φωτογραφία με ανύπαρκτο μίνι φόρεμα και τρελό ντεκολτέ από το 2012 δωράκι στους followers

Ε ρε τύχη βουνό: Αυτός είναι ο υπερτυχερός που μόλις κέρδισε 600.000 ευρώ