in

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Μάριος Αθανασίου με συγκίνησε»

Όταν η παρουσιάστρια είχε έρθει σε ρήξη με τον Αλέξη Κούγια, ο ηθοποιός την στήριξε

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Άσε μας ρε Μαμά», η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε, το πρωί της Παρασκευής 4/2, μία επικοινωνία που είχε στο παρελθόν με τον Μάριο Αθανασίου.

O Μάριος Αθανασίου

Όπως εξομολογήθηκε, όταν εκείνη είχε έρθει σε ρήξη με τον Αλέξη Κούγια, ο ηθοποιός βρήκε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της, την κάλεσε και της εξέφρασε την συμπαράστασή του. Αυτή η κίνηση του Μάριου Αθανασίου συγκίνησε την Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε: «Θέλω να πω κάτι για τον Μάριο Αθανασίου. Πόσο καλό παιδί και πόσο κύριος είναι! Πέρυσι, που είχε γίνει το περιστατικό με τον Αλέξη Κούγια κι είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ, δεν με ήξερε ο άνθρωπος, με είχε γνωρίσει μόνο τηλεοπτικά, είχε ζητήσει το τηλέφωνό μου από τον Γιάννη και με είχε πάρει τηλέφωνο για να μου πει: “Μη στεναχωριέσαι, ξέρουμε πολύ καλά ποια είσαι. Ό,τι χρειαστείς, είμαι εδώ, αν θες να μιλήσεις”. Με τέτοιο σεβασμό. Με συγκίνησε πραγματικά. Θέλω να το πω, γιατί σπάνια οι άνθρωποι που βλέπουν έναν άνθρωπο να στεναχωριέται τηλεοπτικά θα τον πάρουν ένα τηλέφωνο».

Διαφήμιση

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

https://www.youtube.com/watch?v=1oWgQhwGXXI

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ντάνιελ Νούρκα: «Μου αρέσει που ο κόσμος με αναγνωρίζει στο δρόμο και μου μιλάει»

Μόδα: Όλες οι τάσεις της δεκαετίας του ’90 που φοράμε μέχρι σήμερα