in

X Factor: Σειρά στο Chair Challenge παίρνει ο Μιχάλης Stavento – Ποιος 4 διαγωνιζόμενους θα ξεχωρίσει;

Απόψε, Παρασκευή 29 Απριλίου, στις 22:00, στο MEGA

Απόψε, Παρασκευή 29 Απριλίου, η κρίσιμη φάση του Chair Challenge συνεχίζεται στο «X Factor»!

H ώρα της πιο δύσκολης επιλογής έρχεται και για τον Μιχάλη Κουινέλη. Ο κριτής καλείται να επιλέξει τους τέσσερις διαγωνιζόμενους από την ομάδα του (σόλο ή γκρουπ) που διαθέτουν τον παράγοντα Χ για να περάσουν στην τελική φάση των lives του «X Factor».

Η ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη αποτελείται από τους: Γίναμε, Anima, Γιώργο Ξανθούλη, Βασίλη Μήτσιο, Γιάννη Παπαπέτρου, Ιόλη Πενταρά, Νικόλα Κωνσταντίνου, Ηλέκτρα Ασιθιανάκη, Γιάννη Ονησιφόρου και Μίλτο Χαρόβα. Από αυτούς ποιους τέσσερις θα ξεχωρίσει για να προχωρήσει στα lives του «X Factor»;

Διαφήμιση

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαρίζα Ρίζου, έπειτα από μια διαδικασία γεμάτη ανατροπές, ξεχώρισε από την ομάδα της τους Χρήστο Αδαμόπουλο, Άγγελο Αρχανιωτάκη, Εβελίνα Κατσιάκου και Case Zero. Αυτοί οι τέσσερις, νέοι, ταλαντούχοι τραγουδιστές πήραν τη θέση τους στις καρέκλες του Chair Challenge και το εισιτήριο για τα lives!

Το chair challenge παρουσιάζει ο Αντρέας Γεωργίου. Στο backstage θα βρίσκονται η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια – Έτσι της ευχήθηκε ο καλός της φίλος, Νίκος Μουτσινάς

Η Λευκορωσίδα του GNTM που κάνει καριέρα με το “ΤΣΙΤΟΣ” πήγε στον Βασιλόπουλο και τα έκανε… Του τσιτος το κάγκελο