koolnews logo
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τρίτη, Μάι 19, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Κατερίνα Καινούργιου Δανάη Μπάρκα: Η Ναταλί Κάκκαβα πήρε θέση
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου Δανάη Μπάρκα: Η Ναταλί Κάκκαβα πήρε θέση

Αθανασία Τσέλλου
Last updated: 8 Απριλίου, 2024 9:08 πμ
Αθανασία Τσέλλου
Published: 8 Απριλίου, 2024
Share
SHARE

Η Ναταλί Κάκκαβα, προηγούμενη παρουσιάστρια του δελτίου καιρού, φαίνεται να πήρε θέση υπέρ της Κατερίνας Καινούργιου αναφορικά με το επίμαχο ζήτημα των φιλιών της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η στήριξη της Κάκκαβας προς την Καινούργιου ήρθε μέσα από μία μακροσκελή δημοσίευση στο Instagram την Κυριακή 7 Απριλίου, όπου εκφράζει την άποψη ότι είναι απαράδεκτο να συνάπτεται σχέση με φίλο φίλης, αναδεικνύοντας παράλληλα τις παλαιότερες σχέσεις μεταξύ της Μπάρκα και της Καινούργιου όπως τις είχε αντιληφθεί.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημόσια τοποθέτηση της Καινούργιου για την υπόθεση, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή «Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή». Η Κάκκαβα, εκφράζοντας τη στήριξή της προς την Καινούργιου, υπογράμμισε τη σημασία της αξιοπρέπειας και του σεβασμού στις προσωπικές σχέσεις, αποκαλύπτοντας τις προσωπικές της απόψεις για την ορθότητα στην διαχείριση των ανθρώπινων σχέσεων.

Πιο αναλυτικά, η Ναταλί Κάκκαβα έγραψε:

«Από θύμα θύτης. Μου κάνει εντύπωση η ευκολία που ένα σύστημα, θέλοντας να υποστηρίξει συγκεκριμένα παρεάκια, προσπαθει να αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη, από την ουσία του θέματος σε κάτι άλλο, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.. Έχουμε μια κοπέλα. Συγκεκριμένα την Κατερίνα Καινούργιου. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, επί χρόνια η εκπομπή της ήταν πρώτη. Και όλοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για ένα κορίτσι που δεν δίσταζε να τσαλακωθεί, να εξομολογηθεί δημόσια ότι θέλει να κάνει οικογένεια, που αν είχε να σου πει Κάτι θα στο έλεγε κατάμουτρα.

Όλοι ήθελαν να έχουν καλές σχέσεις μαζί της. Το βλέπαμε στις εξόδους, στις δημόσιες τοποθετήσεις, στις αγκαλιές και τις φιλοφρονήσεις. Να μην πω δε ,πόσοι θέλανε να εργαστούν στην εκπομπή της.
Πολλοί.Παρά Πολλοί.Άσχετα τι λένε τώρα. Αυτή η κοπέλα λοιπόν, είχε μια σχέση πολλά χρόνια.Φαινόταν ευτυχισμένη, ενώ δεν δίστασε δημόσια να δείξει πόσο πόνεσε όταν χώρισε.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης, είχε και πολλούς φίλους. Δεν τους μετράμε αν είναι κολλητοί, γνωστοί, συνάδελφοι,δουλεύουν στην ίδια εταιρεία παραγωγής κλπ.Φίλοι ήταν όλοι. Μια λοιπόν από αυτές τις φίλες,την οποία μάλιστα(το γνωρίζω και προσωπικά) τη στήριζε και την αποθέωνε παντού η Κατερίνα, είδαμε λίγο καιρό μετά, να φιλιέται δημόσια με την τότε σχέση της. Να μου πεις γιατί απαγορεύεται;

Για μένα ΝΑΙ.Απαγορεύεται να συνάψεις οποιαδήποτε σχέση με φίλο φίλης. Δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο.Τελεία. Αρχικά η Κατερίνα δεν τοποθετήθηκε.Όταν όμως ένιωσε έτοιμη μίλησε για τα δικά της συναισθήματα. Και εδώ έρχεται το παράδοξο. Επειδή χρησιμοποίησε μια έκφραση “εμένα η μαμά μου δεν με έχει μεγαλώσει έτσι” που επαναλαμβάνω.Είναι ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ, που όλοι την έχουμε πει χιλιάδες φορές, όταν θέλουμε να μιλήσουμε για αρχές μας.Έπεσε όλο το συστηματάκι που προανέφερα να τη κατασπαράξει.

Και ρωτώ.Μήπως ξέχασαν το αρχικό γεγονός; Μήπως από θύμα προσπαθούν να την κάνουν θύτη Στενοχωριέμαι.Γιατί όλα αυτά συμβαίνουν χρόνια στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης. Εγώ θα πω, πως η Κατερίνα είναι από τα πιο δοτικά και καλά πλάσματα που έχω γνωρίσει.. Και πάντα θα συνεχίσω λέω τη γνώμη μου. Με όποιο μέσο διαθέτω, για να υπερασπίζομαι την αλήθεια μου..».

Author

Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο athanasia@koolnews.gr

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Κατερίνα ΚαινούργιουΝάταλι Κάκαβα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΑθανασία Τσέλλου
Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία. Email επικοινωνία στο athanasia@koolnews.gr
Weather
24°C
Athens
few clouds
25° _ 23°
58%
6 km/h
Τρ
24 °C
Τε
23 °C
Πε
25 °C
Πα
24 °C
Σα
23 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Αλυσοπρίονα, εμπρησμοί και ο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το σκοτεινό modus operandi της κρητικής σπείρας που ανάγκασε αγρότες να εγκαταλείψουν τα χωριά τους

Kool Team
5 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της Σίας Βοσκανίδου για τα έξι χρόνια από τον θάνατό του

1 Min Read
Showbiz

Βικτόρια Σίλβστεντ: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και το Σαββατοκύριακο thanksgiving με μαγιό στον Άγιο Βαρθολομαίο

1 Min Read
newsShowbiz

GNTM: Πώς είναι σήμερα η Αλιόνα Αμπράμαβα του ριάλιτι μοντέλων;

1 Min Read
dimitris.sxoinas, δημητρης σχοινας γιος καιτης γαρμπη, ημητρης σχοινας γιος διονυση σχοινα, δημητρης σχοινας
Showbiz

Καίτη Γαρμπή: Ακόμα και η ίδια απορεί με την ομοιότητα του γιού της με το μπαμπά. Μα ίδιος!

1 Min Read
Showbiz

Χέιλι Μπίμπερ ποζάρει με εσώρουχα Victoria’s Secret και τα social media παίρνουν φωτιά

1 Min Read
Showbiz

Viral Φωτογραφία: Κράζουν το ξώγαμο του Βλαντιμιρ Πουτιν στο Instagram. Έκλεισε το λογαριασμό της

4 Min Read
Showbiz

Κατερίνα Λιόλιου: Σάρωσε στην πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη – Πήρε όλοκληρο μαγαζί πάνω της

2 Min Read
Showbiz

Ρόζι Χάντινγκτον: Πίνει τους χυμούς της και… αναστατώνει – Φωτογραφία για υπογλώσσια

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?