in

Αναστασία Βοσκανίδου: Το χάπι του βιασμού και οι γυμνές Φωτογραφίες. Σοκάρει η παίκτρια του ριάλιτι the bachelor

Η Αναστασία Βοσκανίδου που είδαμε από τη συμμετοχή της στο the bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο όπως ήδη γνωρίζετε έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και πλέον τραγουδάει!

Αυτή την περίοδο μάλιστα κάθε Παρασκευή και Σάββατο βρίσκεται στα αστέρια στην Πάτρα ενώ ετοιμάζει και το δεύτερο της τραγούδι το οποίο δηλώνει ότι θα είναι έκπληξη

Διαφήμιση

Η Αναστασία Βοσκανίδου μίλησε για τη διαρροή προσωπικών της φωτογραφιών αλλά και ένα περιστατικό όπου πιθανά της έριξαν το γνωστό χάπι του βιασμού!

Ήταν σε ένα πάρτι στο κέντρο της Αθήνας όταν μετά από ένα ποτό ένιωθε να ζαλίζεται και να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ευτυχώς μία φίλη της τη μετέφερε στο νοσοκομείο και εκεί της είπαν ότι ή ήταν βόμβα το ποτό ή της έριξαν το χάπι του βιασμού!

Η Αναστασία Βοσκανίδου επίσης έχει μιλήσει και για τις διαρροή κάποιων φωτογραφιών της από νεαρότερη ηλικία!

Σε πιο μικρή ηλικία όλοι εμπιστευόμασταν κάποιους ανθρώπους που ήμασταν μαζί τους. Έτσι και εγώ έβγαλα κάποιες φωτογραφίες οι οποίες στη συνέχεια εξαιτίας της συμμετοχής μου στο the bachelor και της αναγνωρισιμότητας μου διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Μάλιστα μου τις έχουν στείλει και εμένα συμπλήρωσε η Αναστασία Βοσκανίδου ενώ κατέληξε ότι προσπαθεί να μην το σκέφτεται και να μην την επηρεάζουν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δέσποινα Βανδή: Υπερήφανη για τα λαχταριστά φαγητά του γιου της

Αμαρυλλίς: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου παιδιού της