in

Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός: Αυτή είναι η αλήθεια. Χώρισε η Κατερίνα Καινούργιου;

Αν ένας άνθρωπος μπορεί να γνωρίζει περισσότερα πράγματα για το χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και να απαντήσει στο ερώτημα αν χώρισε η Κατερίνα Καινούργιου αυτός είναι ο κολλητός της Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο Happy Day και αναφέρθηκε και στο χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάζοντας:

κατερινα καινουργιου

Διαφήμιση

Όταν εγώ χώρισα η Κατερίνα Καινούργιου ήταν από αυτές που με στήριξε, άμα χωρίσει η Κατερίνα Καινούργιου θα είμαι και εγώ ένας από αυτούς που θα τη στηρίξει και συμπλήρωσε:

Έτσι είναι οι μεγάλες μακροχρόνιες και δυνατές σχέσεις, κάποια στιγμή υπάρχουν εντάσεις, παίρνεις τις αποστάσεις χωρίζεις τα ξαναβρίσκεις και αυτό είναι το αλατοπίπερο σε κάνει να παραμείνεις ερωτευμένος επιβεβαιώνοντας ότι όντως αυτή την περίοδο υπάρχει μία πολύ δύσκολη κατάσταση στη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φιλίππου Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος και αν κάτι είναι οριστικό δεν θα διστάσει να το επικοινωνήσει μόνη της.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει αποκλειστικά στο Koolnews την Κατερίνα Καινούργιου φέρεται να έχει χωρίσει εδώ και τουλάχιστον 10-15 ημέρες και αυτό έχει να κάνει με την εξέλιξη της σχέσης.

Η Κατερίνα Καινούργιου στα 36 της και οδεύοντας στα 37 θέλει όσο τίποτα ένα παιδί κάτι για το οποίο μάλλον ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν φαίνεται να είναι αυτό που επιθυμεί την παρούσα τουλάχιστον χρονική περίοδο ή με την παρούσα σύντροφο.

Η διαφωνία αυτή έφερε την ρήξη και πιθανότητα τον οριστικό χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου από τον επί χρόνια σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Νίκος κοκλώνης

Νίκος Κοκλώνης J2US: Πώς αντέδρασε η Μαίρη Μεϊμαρίδη στο μηδέν που της έβαλε η Μαρία Μπακοδήμου

Αλεξάνδρα παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ζευγάρι με τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλα