in

Κατερίνα Καινούργιου – Μπέτυ Μαγγίρα: Συζητάνε για τα…γουνάκια τους! Να φοράτε βρακάκι μη παίρνει αέρα! Viral βίντεο

Τι έχουμε ζήσει και εμείς που παρακολουθούμε τόσα χρόνια τηλεόραση! Σκαλίζουμε που και που το YouTube και δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτά που βλέπουμε!

Πάμε πίσω Κάπου στο 2015 όταν η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο ότι δεν φοράει εσώρουχο όταν βγαίνει στην πίστα, κάτι που φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο στην μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζαν τότε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Λιανό την Μπέτυ Μαγγίρα και την Αλέκα Καμηλά με τίτλο Όλα Παίζουν.

Οι ατάκες που ειπώθηκαν από τις τρεις κυρίες της εκπομπής ήταν αρκετά πικάντικές. Το κάπως οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι τα σχόλια τους τα έκαναν με τον τρόπο που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία.

Διαφήμιση

Πρώτα η Αλέκα Καμηλά ρώτησε τον Γιώργο Λιανό αν είναι κάτι που το συνηθίζουν όλες οι τραγουδίστριες κι εκείνος που έχει παρελθόν στις πίστες απάντησε θετικά. Στη συνέχεια έγινε το πατιρντί.

Η Μπέτυ Μαγγίρα συμβούλευσε την Άντζελα να φοράει εσώρουχο «γιατί θα φανεί το γουνάκι τους».

Η Κατερίνα Καινούργιου το δικαιολόγησε αν πρόκειται για εφαρμοστό φόρεμα, αλλά έδωσε την συμβουλή. «Δεν κάνει να βγαίνεις χωρίς εσώρουχο γιατί αρπάζει αέρα και είναι επικίνδυνο. Μπορείς να πάθεις μύκητες, γυναικολογικά… Φόρα ένα βρακάκι κόκκινο και για γούρι».

Και η Καμηλά προσεπίρρωσε: «Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο αερισμός». Αυτά τα σχόλια έγιναν από τις κυρίες που κάθε απόγευμα αναστάτωναν με τα πόδια τους που τα σταυρώνουν και με τα μίνι φουστάκια τους άντρες και γυναίκες τηλεθεατές

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γάτα: Τι κάνει σήμερα η πιο θλιμμένη και αξιαγάπητη γάτα του κόσμου; Εικόνες

Άλκης Κούρκουλος: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ – Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα του Μελίτα Κουτσογιάννη