in

Mad clip τροχαίο VIDEO: Βρέθηκε βίντεο από το δυστύχημα του Μαντ Κλιπ με την Porsche

ο ληστής και η τράπεζα σπέρματος Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Τροχαίο Μαντ Κλιπ Βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία μόλις τώρα μετά από έρευνα σε κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και κάμερες από παρακείμενα καταστήματα έχει στα χέρια της βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Mad clip.



Αυτό που θέλει να εξετάσει με το βίντεο από το τροχαίο η αστυνομία είναι αν εμπλέκεται κάποιο άλλο όχημα, μοτοσυκλέτα, πεζός ή ακόμα και ζώ κάτι δηλαδή που να ανάγκασε τον 34χρονο τράπερ να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και χωρίς ουσιαστικά να φρενάρει να χτυπήσει με την πόρτα του οδηγού στο δέντρο ύστερα από πλαγιολίσθηση.

Διαφήμιση

Σε video το τροχαίο του μαντ Κλιπ

Από τη σφοδρότητα του χτυπήματος και τις καταστροφές στο υπεραυτοκινητο Mad clip έμπειροι αστυνομικοί εκτιμούν για ταχύτητα που υπερβαίνει τα 150 χιλιόμετρα την ώρα.

Την ίδια ώρα η αστυνομία θα ερευνήσει το ενδεχόμενο φθοράς στο αυτοκίνητο του τράπερ κυρίως στο σύστημα διεύθυνσης και πέδησης Και φυσικά αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για την ποσότητα αλκοόλ αν και εφόσον υπήρχε στο αίμα του 34χρονου

Δείτε επίσης τον Mad clip να οδηγεί τη μοιραία Porsche μέσα από ένα βιντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη



Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
επιθεση με βιτριολι

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεκινά το δικαστήριο για την υπόθεση με το θειικό οξυ που συγκλόνισε την Ελλάδα

ο ληστής και η τράπεζα σπέρματος Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Mad clip με 200 στη στροφή και δεν ήταν μαμά. Η πρώτη επιτυχία τραπ στην Ελλάδα είχε τη συμμετοχή του Μαντ κλιπ