in ,

Γιώργος Καρτελιάς Ελίνα Παπίλα: Από τα ανέκδοτα, τον Sokfm και τη Χαλκίδα, στο πρωινό του Star

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα ραδιοφωνικό δίδυμο του sok FM από τη Χαλκίδα με πολύ μεγάλη προβολή και ισχυρή παρουσία σε όλα τα social media μέσω YouTube, Facebook Tik Tok αλλά και Instagram θα είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές του νέου πρωινού στο Star Channel.

Διαφήμιση

Η Ελίνα Παπίλα είναι από τη Χαλκίδα είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Τη θέση της στο πρωινό του Σοκ FM επειδή πέρσι είχε γεννήσει είχε αναλάβει στις αρχές ο Κώστας Μαρτάκης!

Ασχολείται στη Χαλκίδα με το ραδιόφωνο για πάνω από 15 χρόνια με τη φωνή της να είναι από τις πιο χαρακτηριστικές στα ερτζιανά της Εύβοιας.

Ο Γιώργος Καρτελιάς κατάγεται από την Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας του τον οποίο έχει χάσει πριν από λίγα χρόνια ήταν ο ιδρυτής και δημιουργός τριών ραδιοφωνικών σταθμών στη Χαλκίδα του Σοκ FM, του Energy και του Νταλκά. Σταθμοί που καλύπτουν όλο το φάσμα της μουσικής. Μαζί με τον αδερφό του Νίκο είναι συνιδιοκτήτης της Καρτελιάς media group

Ο Σοκ FM παίζει μόνο ελληνικά ο Energy μόνο ξένα και ο Νταλκάς βαριά λαϊκά ελληνικά.

Ο Γιώργος Καρτελιάς κάνει την πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο της Χαλκίδας για 15 περίπου χρόνια και με την εκάστοτε συμπαρουσιάστρια του είχε εξαιρετική χημεία.

Είναι μαθημένος στην έκθεση την παρουσίαση και τις κάμερες, τόσο εξαιτίας του live streaming που ήταν από τους πρώτους που έφεραν στην Ελλάδα από το στούντιο όσο και από τα πολλά events και τα καλοκαιρινά πάρτι που διοργάνωνε ο σταθμός στη Χαλκίδα τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Στα περισσότερα πάρτι καλεσμένοι ήταν γνωστοί τραγουδιστές όπου γίνονταν συνεντεύξεις διαγωνισμοί τραγούδι και χορός.

Ο Γιώργος Καρτελιάς έχει χαρίσει μερικά από τα πιο δυνατά viral video στο Ελληνικό internet τόσο και τον τρόπο που λέει τα ανέκδοτα όσο και για το απίστευτο γέλιο του. Το ίδιο βέβαια viral είναι και οι αντιδράσεις μορφασμοί και σχολιασμοί της Ελίνας Παπίλα στα κρύα ανέκδοτα του Γιώργου.

Είναι ένα ζευγάρι με χημεία και πραγματικά θα κάνει την έκπληξη στη νέα τηλεοπτική χρονιά

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
κρεας κοντρα φιλετο

Κρέας: Απόφαση σταθμός από γερμανικές εταιρίες. Τέρμα το φθηνό κρέας

Josephine: Τραγουδά Μάτα Χάρι στα Ελληνικά Χορευει με την Ίριδα Παπουτσή του GNTM και γίνεται Viral βίντεο