in

Κάρμεν Ηλέκτρα: Με τα τακούνια στο κοτέτσι. Tαΐζει τις κότες και αναστατώνει τον κόκορα

50 τα νέα 30 και η Κάρμεν Ηλέκτρα βάζει το μαγιό και το αποδεικνύει

Η Κάρμεν Ηλέκτρα είναι σαν το παλιό καλό κρασί που όσο περνούν τα χρόνια τόσο καλύτερο γίνεται. Στα 50 της, η ίδια δηλώνει πιο σέξι από ποτέ και ποζάρει με μαγιό για την καλοκαιρινή έκδοση περιοδικού.

Ήταν μόλις 24 ετών όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της στην τηλεοπτική σειρά Baywatch. Είκοσι έξι χρόνια αργότερα, η Κάρμεν συνεχίζει να φορά μαγιό και να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της που θα ζήλευαν ακόμα και γυναίκες που έχουν τα μισά της χρόνια.

Η 50χρονη ηθοποιός και μοντέλο πόζαρε στο φακό για την καλοκαιρινή έκδοση του Galore. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, παραδέχτηκε ότι κάνει βράδυνες επισκέψεις στο ψυγείο, ότι κοιμάται με την τηλεόραση ανοιχτή ενώ εξομολογήθηκε πως το όνειρο της ήταν να γίνει ντράμερ σε ροκ μπάντα.

Διαφήμιση

Όσο για το μυστικό της νεανικής της εμφάνισης, αποκαλύπτει: «Προσπαθώ να μην αγχώνομαι και καθαρίζω πάντα καλά το πρόσωπό μου από το μεικάπ πριν κοιμηθώ». Προ μηνών, η Ηλέκτρα έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία σταρ, που έχει ποζάρει ποτέ σε εξώφυλλο του περίφημου ανδρικού περιοδικού FHM.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Στέλλα Γκαντώνα για Τέμπη: «Εγώ σήμερα θα το πω, Ντίνο, μη λέμε ψέματα, έχουμε κι εμείς τεράστια ευθύνη»

Isabeli Fontana

Ιζαμπέλι Φοντάνα: Η Ολόγυμνη Βραζιλιάνα καλλονή. Ξεγυμνώνεται και δαμάζει τα θηρία