in

Κατερίνα Καινούργιου Μαρία Ηλιάκη: ΜΟΝΟ ΕΔΩ. Όλη η αλήθεια. Για αυτό δε λένε ούτε γεια

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει τοποθετηθεί. Όχι τώρα, χρόνια πίσω.
Η παρουσιάστρια κάνει λόγο για ξεσκαρτάρισμα ανθρώπων:

Έχω απογοητευτεί πολύ τον τελευταίο καιρό από διάφορες καταστάσεις. Όντως, λοιπόν, αυτή την εποχή κάνω κάποια ξεκαθαρίσματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι φιλίες στην ζωή είναι ένα λαχείο. Μία θα σου κάτσει και θα κρατήσει καιρό, άλλη δεν θα σου κάτσει και θα τελειώσει ξαφνικά. Το αν η φιλία κράτησε μεγάλο διάστημα το καθορίζει ο κάθε άνθρωπος.

Έτσι και η φιλία της Κατερίνας Καινούργιου με τη Μαρία Ηλιάκη έκανε τον κύκλο της όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την απάντηση της πρώτης σε συνέντευξη της στο περιοδικό Celebrity.

«Με τη Μαρία, δεν μιλάμε πια. Θα σου πω την αλήθεια: μερικές φορές μου λείπει πάρα πολύ σαν φίλη. Κάποιες καταστάσεις και κάποιες συγκυρίες μας οδήγησαν έως εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάω, ότι δεν τη σέβομαι κι ότι δεν την ευγνωμονώ για πολλά πράγματα.

Κάποια στιγμή, στο μέλλον, πιστεύω ότι θα ξαναμιλήσουμε. Με τη Μαρία, είχαμε δημιουργήσει ένα άψογο δίδυμο γυναικών τηλεοπτικά, που δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ξαναπετύχω – όλη αυτή τη χημεία, όλο αυτό που «έβγαινε»…

Είναι ένας άνθρωπος που αγάπησα πολύ και που αγαπώ ακόμα. Θέλω να είναι καλά, δεν θεωρώ ότι είναι «απέναντί μου», γιατί δεν την έχω δει ποτέ ανταγωνιστικά και δεν θα το κάνω και στην παρούσα φάση.»

Διαφήμιση

Δε μένει όμως εκεί η παρουσιάστρια, αλλά συνεχίζει και κάνει λόγο για ξεσκαρτάρισμα ανθρώπων από την ζωή της:

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κρατάει κακίες. Δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν και αγαπάω πολύ εύκολα, δένομαι με τους γύρω μου. Έχω απογοητευτεί πολύ τον τελευταίο καιρό από διάφορες καταστάσεις στη ζωή μου.

Νομίζω ότι σε όλες τις σχέσεις, ακόμη και στις επαγγελματικές, αποζητώ την αγάπη – και αν εγώ δεθώ με κάποιον, πιστεύω ότι και ο άλλος νιώθει το ίδιο. Αυτό, όμως δεν συμβαίνει πάντα. Όντως, λοιπόν, αυτή την εποχή κάνω κάποια ξεκαθαρίσματα. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να σε θέλουν στη ζωή τους επειδή πολύ απλά σε χρειάζονται ή «τους κάνεις» για τη συγκεκριμένη στιγμή.

Διαφήμιση

Θέλω, λοιπόν, ανθρώπους με ωραίες ψυχές. Προτιμώ να συνεργαστώ με κάποιον «μέτριο» που να έχει πολύ καλή ψυχή, παρά με κάποιον κακοπροαίρετο άνθρωπο, ακόμη κι αν βρίσκεται στην κορυφή.

Καλύτερα να είσαι φίλος με κάποιον που βρίσκεται πιο μακριά, αλλά έχει ωραία ψυχή, από το να είσαι με κάποιον κάθε μέρα και να σε υπονομεύει.»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Θωμαή Απέργη: Από τα παραπανίσια κιλά στην αποστέωση

Όπως το κάνουν οι Ιταλοί – Η συνταγή για αυθεντική καρμπονάρα θέλει την πανσέτα της