in

Καμίλα Καμπέγιο: Σαβουριάστηκε στο The Voice την ώρα που… μίλαγε και έγινε viral

Η Camila Cabello έπεσε από το πουθενά ενώ συνομιλούσε στα παρασκήνια με τους άλλους κριτές του “The Voice”.

Η Κουβανή τραγουδίστρια και ηθοποιός έχασε τη σταθερότητά της και συναντήθηκε με το πάτωμα για λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Τζον Λέτζεντ τεντώσει γρήγορα το χέρι του για να την τραβήξει πίσω.

Διαφήμιση

Στο βίντεο, βλέπουμε πώς η Gwen Stefani δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο και αναγκάστηκε να γυρίσει το πρόσωπό της ενώ ο Blake Shelton είπε ότι η πτώση του Cabello είναι, μέχρι στιγμής, το πιο αστείο πράγμα που συνέβη στην εκπομπή.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Camila Cabello μπόρεσε να τραγουδήσει την επιτυχία της «Havana» ​​με τους συναδέλφους της κριτές του The voice κατά τη διάρκεια της σεζόν 22 του σόου.

Το πρώην μέλος των Fifth Harmony είπε ότι το να μοιράζεται τη σκηνή με τους Gwen Stefani, Blake Shelton και John Legend ήταν τεράστια τιμή.

Εμείς μένουμε στη σαβούρα. Δειτε τη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια Ρία Αντωνίου; Η Ελευθερία Ελευθερίου στήνεται και κάνει γωνίες ακόμα καλύτερα και μάλιστα σε βίντεο

Τα Απαγορευμένα: Από τη Τζένιφερ Λόπεζ και τη Μόνικα Μπελούτσι αυτές είναι οι διάσημες καμπύλες που θες να δεις – φωτογραφίες