in

Φωτογραφία: Η Μαρία Κορινθίου με “3 ΓΑΜA” σε στέλνει για υπογλώσσια! Με μίνι και σηκωμένο πόδι σε μια φωτογραφία femme fatale

Όσο κι αν θες να μην το πεις, θα το πεις. Η Μαρία Κορινθίου είναι η Monica Bellucci της Ελλάδας και το στήθος της είναι για πρώτη φορά σε ρόλο κομπάρσου.

Τα λόγια για τη Μαρία Κορινθίου έχουν χάσει από καιρό τη σημασία τους. Για την πάρτη της έχει χρησιμοποιηθεί κάθε πιθανός και απίθανος χαρακτηρισμός. Όσο εμείς ξεμένουμε από λόγια, εκείνη δεν ξεμένει από πόζες και σέξι εμφανίσεις. Το 90% των περιπτώσεων που ασχολούμαστε μαζί της είναι το στήθος της, αλλά όπως και η Monica Bellucci, η Μαρία έχει κι άλλα πράγματα να κοιτάξεις.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram πάει σφαίρα στο τοπ-10 της, μιας και η Μαρία Κορινθίου καταφέρνει κάτι που είναι δύσκολο. Κάνει το στήθος της κομπάρσο και στρέφει το ενδιαφέρον αλλού. Σε ένα διαφημιστικό photoshooting, η ηθοποιός φοράει μαύρο φόρεμα, ψιλοτάκουνες πλατφόρμες, μεγάλα σκουλαρίκια, έχει ρίξει το φαμφαταλικό μαλλί της στη μία πλευρά και σηκώνει το πόδι, το βάζει πάνω σε ένα παγκάκι και το αέρινο φόρεμα σηκώνεται για να φανούν τα πόδια της.

Διαφήμιση

Ναι, αυτά που κάποια τα είχε πει χοντρά. Εμείς πάλι βλέπουμε καμπύλες, βλέπουμε τα τρία ΓAMA. Γλουτούς, Γάμπες, Γοφούς και δεν βλέπουμε κάτι που να μπορείς να το πεις παχύ ή χοντρό. Ίσα ίσα, το όλο πακέτο είναι από τα πιο σέξι που θα δεις σε Ελληνίδα. Η Μαρία Κορινθίου είναι αβίαστα ηγέτιδα των μελαχρινών, γιατί τα έχει όλα. Ακόμα και τον τρόπο να τα υποστηρίξει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κλαούντια Ρομάνι: Με ανύπαρκτο στpιvγκάκι κάθεται πάνω στη μπάλα και σου θυμίζει οτι τα play off ξεκινούν

Φωτογραφία: H Nas Diamond κάνει γυμναστική και με τα ανοίγματά της διαλύει το Instagram