in

Jessica Simpson: Το πανάκριβο πάρτι για την 3χρονη κόρη της, με θέμα την Barbie

Η Jessica Simpson έκανε τα πάντα για να γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια της κόρης της Birdie Mae το Σάββατο.

Η 41χρονη μητέρα μοιράστηκε ένα σύνολο φωτογραφιών από το extravagant πάρτι με θέμα το Barbie Dream House, που πραγματοποιήθηκε για τα γενέθλια της μικρότερης κόρης της.

Διαφήμιση

Στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram, έγραψε: «Το ονειρεμένο πάρτι της Birdie ήταν χαριτωμένο! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κορίτσι μας είναι 3! Ευχαριστούμε τον @balloonandpaper που μαγεύεις όλους μας με τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις ουράνιου τόξου και τον @xobloom για τα υπέροχα λουλούδια. ‘@whambamevents- σας ευχαριστούμε που δημιουργήσατε το όραμα, το ταλέντο και το πάθος να εργαστείτε τόσο σκληρά, για να δημιουργήσετε την τέλεια μέρα.»

Η Jessica μοιράζεται την Birdie, καθώς και την Maxwell Drew(9) και τον Ace Knute(8), με τον σύζυγό της Eric Johnson, 42 ετών.

Η ηθοποιός του Employee of the Month ξεκίνησε το slideshow της με ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαινόταν η οικογένεια να στέκεται μπροστά από ουράνια τόξα με μπαλόνια σε διάφορα χρώματα και μπαλόνια με χρυσά αστέρια.

Πόζαραν επίσης μπροστά από μια περίτεχνη τούρτα, που δημιούργησε η αρτοποιός Cakes by Clariza με έδρα το Λος Άντζελες, η οποία θυμίζει σετ παιχνιδιού Barbie Dream House, με μια ροζ τσουλήθρα, μια πισίνα, ένα τραπέζι, καρέκλες και μικροσκοπικά ζωάκια.

Η Jessica έμοιαζε με μια κούκλα Barbie που ζωντάνεψε, φορώντας ένα καυτό ροζ σακάκι πάνω από ένα ροζ μίνι φόρεμα, με ασορτί γυαλιά ηλίου. Η εορτάζουσα από την άλλη ήταν ντυμένη με ένα απαλό ροζ φόρεμα, που είχε μια ροζ και μοβ φούστα από τούλι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Heidi Klum: Το παθιασμένο φιλί στον σύζυγό της, Tom Kaulitz, μπροστά στα φλας των φωτογράφων

Τζένιφερ Λοπεζ: Το φόρεμα που το 2000 άλλαξε το Google Search