in

Jenna Jameson: Η πρώην πορνοστάρ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά δεν μπορεί ακόμη να περπατήσει

Οι γιατροί αναζητούν την αιτία που τα πόδια της 47χρονης Αμερικανίδας έχουν παραλύσει

Μετά από περίπου δύο μήνες διαμονής στο νοσοκομείο, η Jenna Jameson πήρε επίσημα εξιτήριο αυτή την εβδομάδα και γύρισε στην οικία της. Ωστόσο, εξακολουθεί να μην μπορεί να περπατήσει.

Tην Τρίτη 22/2, η πρώην πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών αποκάλυψε, μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στα Insta Stories της, ότι τώρα ξεκουράζεται στο σπίτι της, ενώ οι γιατροί συνεχίζουν να ψάχνουν τι ευθύνεται που έχασε την ικανότητά της να περπατά.

«Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το μηριαίο νεύρο μου και αυτό επηρεάζει τη δύναμη των ποδιών μου. Επομένως, δυστυχώς, είμαι σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά ελπίζω να μείνω λίγο ακόμα στο αναπηρικό καροτσάκι και σύντομα να περπατήσω. Γι’ αυτό κάντε μία μικρή προσευχή» ανέφερε η 47χρονη Αμερικανίδα στο βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram.

Διαφήμιση

Να σημειωθεί εδώ ότι το μηριαίο νεύρο είναι ένα από τα μεγαλύτερα νεύρα στο πόδι και ελέγχει τους μύες που βοηθούν στην κίνηση των ισχίων.

Οι γιατροί υποστήριξαν αρχικά πως η Jenna Jameson πάσχει από το σύνδρομο Guillain-Barré, ένα σπάνιο, αυτοάνοσο νευρολογικό νόσημα, στο οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται εναντίον των νεύρων, με αποτέλεσμα ο ασθενής να παρουσιάζει παράλυση και μούδιασμα.

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, ο σύντροφός της, o Iσραηλινός επιχειρηματίας Lior Bitton, γνωστοποίησε ότι δεν νοσεί τελικά από το σύνδρομο Guillain-Barré. «Μετά από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχει το σύνδρομο Guillain-Barré. Θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεότερο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Lior Bitton σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instagram. Έτσι, οι γιατροί εξακολουθούν να αναζητούν τον λόγο που η πρώην πορνοστάρ δεν μπορεί πια να περπατήσει.

Lior Bitton – Jenna Jameosn

Η Jenna Jameson τράβηξε με την κάμερα τα πόδια της και είπε χωρίς να χάνει την αισιοδοξία της: «Τα πόδια μου είναι πραγματικά πολύ αδύναμα. Όπως μπορείτε να δείτε, έχουν ατροφήσει. Αλλά μην ανησυχείτε πολύ, γιατί τα πόδια μου ήταν πάντα πολύ αδύναμα. Θα είμαι σύντομα καλύτερα!». 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Britney Spears:«Προσπαθούσαν να με σκοτώσουν» λέει και απειλεί με μηνύσεις τους πρώην μάνατζερ της

Kanye West: Μόλις κυκλοφόρησε η συλλογή Yeezy Gap x Balenciaga