in

Ιταλίδα περφόρμερ διασκευάζει Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision τραγουδώντας Αγάθωνα και Alcohol is free

Η Ιταλίδα περφόρμερ Senhit, με καταγωγή από την Ερυθραία, που θα εκπροσωπήσει το κρατίδιο του San Marino στη Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, είναι η πρώτη μη Ελληνίδα ερμηνεύτρια που διασκευάζει Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision και μάλιστα τραγουδώντας στα Ελληνικά.
Τι διασκεύασε ; Τη συμμετοχή του 2013 των Koza Mostra & Στάθη Παχίδη σε ερμηνεία των Koza Mostra & Αγάθωνα Alcohol is free που είχαν κατακτήσει την 6η θέση στην τελική κατάταξη
Η διασκευή , το γύρισμα, αλλά και η κυκλοφορία του video clip μέσω YouTube είναι μέρος του καλλιτεχνικού της project #FreakyTripToRotterdam που θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό τον ερχόμενο Μάιο.
Τη σκηνοθετική επιμέλεια όχι μόνο του συγκεκριμένου video clip αλλά και όλου του project υπογράφει ο γνωστός Ιταλός, από τις συνεργασίες του με τη Madonna, σκηνοθέτης, χορογράφος και χορευτής Luca Tomassini. Την ενδυματολογική επιμέλεια μέρος της οποίας παραπέμπει στους Όρνιθες του Αριστοφάνη έχει η Flavia Tomassi, ενώ τις φωτογραφίες υπογράφει η Chiara Stampamacchia.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση
ζετα μακρυπουλια

Ζέτα Μακρυπούλια: Καλό μήνα με φλοραλ διάθεση

η μαχη των ζευγαριων

Από Αμερική και Κουφονήσια στο The Battle of the Couples. Είναι πολλά τα λεφτά άρη