in

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Κάποιες φορές είμαι ξινή»

«Θα πάω Αμερική για δουλειές» αποκάλυψε το μοντέλο

Δηλώσεις στην κάμερα του «Τι Λες Τώρα!» έκανε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και αναφέρθηκε στο GNTM, τα αρνητικά σχόλια που δέχεται και την… Αμερική.

«Είμαι πάρα πολύ καλά» δήλωσε αρχικά.

Διαφήμιση

Έπειτα, τόνισε ότι από τότε που τελείωσε ο φετινός κύκλος του GNTM, όπου είχε αναλάβει την παρουσίαση, η καθημερινότητά της είναι πιο ξεκούραστη, δεν έχει τόσο έντονους ρυθμούς: «Έχω ηρεμήσει λιγάκι, δεν φαίνεται; Είμαι πιο χαλαρή. Έχω ηρεμήσει από το πιεστικό πρόγραμμα, γιατί είχαμε πολλά γυρίσματα, πολύωρα, διαφορετικά location. Πάρα πολύ ωραία εμπειρία, αλλά εντάξει ήταν μία κούραση».

Ερωτηθείσα από τον δημοσιογράφο αν του χρόνου θα συμμετάσχει ως παρουσιάστρια στο «Greece’s Next Top Model», απάντησε: «Δεν γνωρίζω κι αυτή είναι η αλήθεια. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Έχω μιλήσει και με τα παιδιά και δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει, είναι ακόμα νωρίς. Νομίζω κάπου το Πάσχα θα παρθούν κάποιες αποφάσεις».

Όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο GNTM 5 ίσως επιστρέψει η Βίκυ Καγιά ή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σχολίασε: «Η δική μου η άποψη δεν θα αλλάξει κάποιο αποτέλεσμα. Αν οι άνθρωποι της παραγωγής, του καναλιού, που είναι πίσω από τις κάμερες, θεωρούν ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να γυρίσουν πίσω, με χαρά. Εγώ δεν έχω κάτι να πω για αυτό».

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που λέγονται ή γράφονται προς το πρόσωπό της κι αν την επηρεάζουν, σημείωσε: «Δεν ξέρω, δηλαδή ακόμα και το ξινή μου αρέσει, γιατί είμαι λίγο ξινή καμιά φορά. Το σνομπ μου το έλεγαν παλιά στο σχολείο αυτοί, όμως, που δεν με ήξεραν. Μετά, όταν με γνώριζαν, με έλεγαν αλλιώς».

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα ταξιδέψει για Αμερική, όπου, μάλιστα, νοικιάζει σπίτι. «Να μου ευχηθείτε “καλό ταξίδι”, γιατί θα φύγω. Θα πάω Αμερική, θα πάω για δουλειές. Έχω και το σπίτι μου εκεί, οπότε πρέπει να πάω να το ανοίξω, να πάρουν αέρα τα φυτά, έχω δουλειές. Το σπίτι το νοικιάζω, δεν το έχω αγοράσει, αλλά είναι το σπίτι μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

https://www.youtube.com/watch?v=gkuWi9zZ0Zc

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Madeleine Petsch: Εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής

Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψη: Για αυτό το λόγο πήγε στον τελικό του Dancing with the Stars