in

Ναταλία Γερμανού: Το νέον πράσινο είναι ξανά στη μόδα

Η Ναταλία Γερμανού, η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται”, εμφανίζεται συχνά με looks που μας αρέσουν πολύ και θα θέλαμε να είχαμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram πριν λίγες μέρες, ένα σύνολο με κεντρικό κομμάτι τα neon πράσινα τακούνια της. Τα νέον χρώματα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και ιδανικά μπορείτε να τα συνδυάσετε με ουδέτερα χρώματα, όπως το μπεζ, το μαύρο και το λευκό. Το νέον είναι το χρώμα που δίνει τον τόνο σε όλη την εμφάνιση.

Διαφήμιση

Η Ναταλία Γερμανού συνδύασε τα τακούνια με ένα λευκό V t-shirt, ένα oversized blazer στο χρώμα της άμμου και ένα ψηλόμεσο baggy jean.

Το baggy jeans είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παντελόνια όλων των γυναικών και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά πανωφόρια, ανάλογα με το στυλ σας. Λόγω της φαρδιάς φόρμας του jean αυτού, η χρήση της ζώνης είναι απαραίτητη για να τονίσετε τη μέση σας και να αναδείξετε τη σιλουέτα σας.

Η Γερμανού επέλεξε μια ζώνη από Swarovski, δίνοντας μια πιο glam νότα στο σύνολο. Τέλος, διάλεξε διάφορα χρυσά και ασημένια κοσμήματα, ενώ στο μακιγιάζ έδωσε έμφαση στα μάτια, κρατώντας σε nude αποχρώσεις το υπόλοιπο σύνολο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: «Φωτιά» στα κόκκινα – Ποζάρει μέσα σε μπανιέρα και προκαλεί την ανδρική φαντασία

Alessandra Ambrosio: Σοκάρει με καυτό λευκό μπικίνι στο Ρίο