in

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Αισθησιακή και χωρίς σουτιέν, ποζάρει με πράσινο φόρεμα

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το μοντέλο στο Instagram

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να μην υπάρχει στο τηλεοπτικό πεδίο, στο Instagram, όμως, προκαλεί πού και πού έναν πανικό.

Την Παρασκευή 18/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 48.260 followers της, όταν δημοσίευσε τρεις καλλιτεχνικές φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται με ένα πράσινο, εφαρμοστό φόρεμα.

Διαφήμιση

Το πράσινο φόρεμα κολακεύει τη λεπτή σιλουέτα της. Τα ανδρικά βλέμματα, όμως, «στέκονται» στο στήθος της και αυτό γιατί η πρώην κριτής του GNTM δεν φορά σουτιέν, με αποτέλεσμα από το ύφασμα του ρούχου να ξεχωρίζουν οι θηλές της. Η ίδια λέει «ναι» στην άνεση, αδιαφορεί για τον αν προκαλεί και πράττει πολύ καλά!

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και έχοντας σοβαρό ύφος, ποζάρει σε ένα σκοτεινό οικοδόμημα, το οποίο θυμίζει φυλακή. Τα καστανόξανθα μαλλιά της πέφτουν στους ώμους και την πλάτη της, σχηματίζοντας ανάλαφρες μπούκλες. Η επιδερμίδα του προσώπου της δείχνει καθαρή και ενυδατωμένη, ενώ το μακιγιάζ της μπορεί να χαρακτηριστεί από ελαφρύ έως και ανύπαρκτο.

«Eat your greens 🥬🥦🥒🫑» σημειώνει στη λεζάντα του post της, παρακινώντας τους θαυμαστές της να ακολουθήσουν την διατροφή που ακολουθεί η ίδια, δηλαδή την vegan.

«Υπέροχη!♥️♥️♥️», «Gorgeous🔥💚», «Μία πράσινη θέα ❤️❤️», «Σου πάει τρομερά το πράσινο! Θεά !!!» είναι μόνο τέσσερα από τα δεκάδες θετικά σχόλια που έχει συγκεντρώσει η ανάρτησή της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Dua Lipa: Δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της με το πιο αποκαλυπτικό σέξι φόρεμα

Kylie Jenner: Ρίξτε μια ματιά μέσα στο υπερπολυτελές βρεφικό δωμάτιο του γιού της