in

Ιόλη Χιωτίνη: Ξεπετάχτηκε. Η τoπλες φωτογραφία με το brazilian μαγιό να χάνεται…έφερε 50.000 νεους followers

Από την Ιθάκη και το Ιόνιο πέλαγος, όπου βρίσκεται για διακοπές, είπε η Ιόλη Χιωτίνη να διαλύσει το Instagram με τις φωτογραφίες της με το μαγιό και χωρίς αυτό!

Η όμορφη αρχιτεκτόνισσα εσωτερικών χώρων, που μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Cash or Trash, αναδείχθηκε το πρόσωπό της προηγούμενης τηλεοπτικής χρονιάς και κέρδισε σχεδόν 230.000 ακόλουθους στο instagram!

Διαφήμιση

Μόνο κατά τη χθεσινή ημέρα κέρδισε 50.000 νέους followers από τη δημοσίευση όπου είδατε πρώτη φορά την Ιόλη Χιωτίνη με το μαγιό της!

Σήμερα πάμε για νέο ρεκόρ αφού Ιόλη Χιωτίνη ποζάρει τoπλες αλλά και με brazilian μαγιό

Συγκεκριμένα στα νέα ενσταντανέ που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ιόλη φαίνεται χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό να κάνει κανό, ενώ όταν ξαπλώνει αποκαλύπτεται ότι φοράει ένα εντυπωσιακό Brazilian μαγιό το οποίο χάνεται στα καλοσμιλεμενα oπίσθιά της!

Όσο για το βράδυ η όμορφη αρχιτέκτων εντυπωσιάζει με ένα color Blocking ντύσιμο αφού φοράει κίτρινο μπλουζάκι και φούξια μίνι φούστα και από κάτω αθλητικά παπούτσια!

Εκτός από το μπάνιο θάλασσα και τις υπόλοιπες δραστηριότητες η Ιόλη μάζεψε και πέτρες αφού το μυαλό της πάντα υπάρχει το αισθητικό κομμάτι και η διακόσμηση. Όλο και κάπου θα τις χρησιμοποιήσει στο μέλλον.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
tzoker-Κληρωση

Τζόκερ: Είσαι από τη Λάρισα Τσέκαρε ξανά το δελτίο σου μπορεί να κέρδισες 12.000.000 ευρώ

Νίκη Κάρτσωνα: Η φωτογραφία με τον Νίκο Χατζή και η αφιέρωση που του έκανε