in

Μάρκος Σεφερλής: Ούτε που φαντάζεσαι τι δουλειά έκανε μικρός για να ζήσει

Πουλούσαμε μπιτόνια με νερό για να ζήσουμε. Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Κόρινθο
Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως παιδί μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής, προβάλλοντας μια πλευρά του εαυτού του που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό.

Γεννήθηκε στην Κόρινθο. Ίσως από εκεί να έχει πάρει και τα γονίδια για να δουλεύει τόσο πολύ όσο έχει παραδεχθεί με δηλώσεις του.
Οι γονείς του πουλούσαν νερό στα σπίτια. Με ένα βυτίο πήγαιναν στο Λουτράκι και το έφερναν στην Κόρινθο. Από εκεί το πουλούσαν σε μπιτόνια στα σπίτια, μιας και η Κόρινθος δεν είχε δικό της πόσιμο νερό.

Ο Μάρκος Σεφερλής αναφερόμενος στις συνέπειες που είχε αυτή η κατάσταση στον χαρακτήρα του, κάνοντάς τον εργατικό άνθρωπο και δίνοντάς του ώθηση στη ζωή αναφέρει

Διαφήμιση

Ο πατέρας οδηγούσε και η μάνα κουβαλούσε τα μπιτόνια. Μαζί κι εγώ. Όταν δεν είχα σχολείο, ήμουν μαζί τους. Εγώ μόνο ξέρω πόσο έχουν δουλέψει οι δυο τους για να μεγαλώσουν εμένα και τα αδέλφια μου. Μεγάλη ταλαιπωρία, όμως αυτό μου δίνει ώθηση να κάνω ακόμα περισσότερα.

Ουσιαστικά εκείνα τα χρόνια για μένα ήταν ήσυχα και φτωχικά, χωρίς πλούτη, χωρίς χλιδές. Γι’ αυτό και όταν ο κόσμος στο τέλος της παράστασης μου λέει: ‘Μάρκο, καλή ξεκούραση’, τους απαντώ: ‘γιατί, έσκαβα ρε παιδιά;’.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Έλενα Τσαβαλιά: Ο Μάρκος Σεφερλής δε με ήθελε την πρώτη φορά

Heidi Klum: Στο σόου του Billboard «Women In Music Awards» με τον άνδρα της ζωής της, Tom Kaulitz