in

Κέιτ Χάντσον: Την προσέχει καλά την…. πίσω όψη της και την επιδεικνύει περήφανα – Φωτογραφία

Έρχεται συχνά στην Ελλάδα και όσοι τη συναντούν έχουν την ευκαιρία να δουν ιδιοίς όμμασι πόσο καλά κρατιέται η Κέιτ Χάντσον. Λάθος χρήση ρήματος. Πόσο εντυπωσιακό είναι το κορμί της Κέιτ Χάντσον που γυμνάζεται αδιαλείπτως.

Η αλήθεια είναι ότι η καριέρα της δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής και δεν βρίσκεται ούτε στο μισό από αυτό που είχε καταφέρει η μαμά της στην ηλικία των 40.

Διαφήμιση

Τα τελευταία χρόνια η Κέιτ Χάντσον επιδίδεται σε πολύ αδιάφορους ρόλους, αλλά και πάλι βγάζει αρκετό ψωμάκι για να το ξοδεύει σε διατροφή και γυμναστική.

Στο Λος Άντζελες ο καιρός είναι σαν τον δικό μας και καλύτερος, με τον ήλιο να βρίσκεται σχεδόν όλο το χρόνο στους 25 βαθμούς, οπότε η Κέιτ συχνά πυκνά ρίχνει βουτιές στην πισίνα της.

Σε μια φωτογραφία που ανάρτησε την βλέπουμε να ποτίζει το γκαζόν και να βρέχεται με το νερό, έχοντας στηθεί με πλάτη στον φακό, γιατί προφανώς θέλει να μας δείξει με περηφάνια τα πολύ δυνατά της οπίσθια.

Αν κρίνουμε από το θέαμα, δεν είναι καθόλου απορίας άξιο ότι ο 22χρονος Νικ Τζόνας έπεσε στα δίχτυα της γοητείας της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δήμητρα Ματσούκα: Το καυτό σορτσάκι και οι κοιλιακοί της που μας γύρισαν στο καλοκαίρι – φωτογραφία

ριάνα

Ριάνα: Φόρεσε τρύπιο κολάν με σκίσιμο μέχρι το ορθό. ΔΙΧΑΣΕ και έγινε Viral – Θα το έβαζες;