in

Ιωάννα Παππά: «Πέρασαν χρόνια μέχρι να ξεπεράσω το θάνατο του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη»

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης άφησε την τελευταία του πνοή τον Δεκέμβριο του 2008, σε ηλικία μόλις 31 ετών

Για τον χαμό του Πάνου Νάτση σε τροχαίο και το πώς διαχειρίστηκε η ίδια την απώλεια του καλού της φίλου και συναδέλφου Κωνσταντίνου Παπαχρόνη που είχε χάσει τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο, σε ηλικία μόλις 31 ετών, μίλησε σήμερα, Δευτέρα 7/2, η Ιωάννα Παππά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Πάνος Νάτσης

«Τον Πάνο Νάτση τον γνώρισα καλύτερα πέρυσι, τον είχα συναντήσει και εκτός δουλειάς. Δε ξέρω τι μπορεί να πει κανείς για αυτές τις περιπτώσεις. Έχω ζήσει και εγώ μία ανάλογη εμπειρία με έναν δικό μου φίλο ηθοποιό, τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη, ο οποίος είχε τροχαίο στα 33 του χρόνια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να τον θυμούνται οι άνθρωποί του με αγάπη για να έχουν δύναμη να συνεχίσουν.

Δεν είναι πάντα εύκολο να συνεχιστεί μια παράσταση μετά από μια τέτοια απώλεια. Εγώ, όταν παίζαμε “Το ξύπνημα της Άνοιξης” με τον Κωνσταντίνο προσωπικά δεν ήθελα να συνεχιστεί η παράσταση. Στο πένθος δεν υπάρχουν κανόνες και καλό είναι κάθε άνθρωπος να το ζήσει με τον δικό του τρόπο αλλά, οι συνθήκες δε μας επέτρεπαν να μη συνεχίσουμε αλλά μας ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Η παρουσία του ήταν έντονη. Μας πήρε χρόνια να ξεπεράσουμε την απώλειά του» εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παππά.

Διαφήμιση
Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Super Κατερίνα»:

https://www.youtube.com/watch?v=klQFysS66jg&t=7s

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Νικολέττα Ράλλη: Η επιλόχειος κατάθλιψη, ο ψυχίατρος και τα χάπια. Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη

Beyonce: Πιο σέξι από ποτέ για την προώθηση της νέας συλλογής της Ivy Park, για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου