in

Μόνικα Λεβίνσκι: 1.000.000 δολάρια για το φόρεμα με τον λεκέ του Μπιλ Κλίντον. Τι έγινε τελικά με την Ανήθικη πρόταση

Όσο-όσο είναι διατεθειμένο να αγοράσει το εμβληματικό – πλέον – μπλε φόρεμα της Λεβίνσκι με τον λεκέ του Μπιλ Κλίντον ένα μουσείο στο Λας Βέγκας. Το μουσείο Ερωτικής Κληρονομιάς θέλει να προσθέσει το πολύτιμο… έκθεμα στη συλλογή του, προσφέροντας στην ιδιοκτήτριά του 1.000.000 δολάρια!

Αρχικά, το μουσείο είχε κάνει την ανήθικη πρόταση στη 48χρονη Μόνικα Λεβίνσκι π τον Φεβρουάριο του 2014, προσφέροντάς της 250 χιλιάδες δολάρια. Η Μόνικα δεν απάντησε ποτέ και πρόσφατα οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ξαναχτυπήσουν πιο δυναμικά, με βασικό τους… επιχείρημα το χρήμα.

Διαφήμιση

Ο κανόνας άλλωστε είναι γνωστός. Ό,τι δεν αγοράζεται με χρήμα αγοράζεται με περισσότερο χρήμα

Αν και η ίδια η Λεβίνσκι έχει δηλώσει ότι έχει έρθει πια ο καιρός να ξεφορτωθεί το παρελθόν της και να θάψει το μπλε GAP φόρεμα – το αποδεικτικό στοιχείο για την εξωσυζυγική σχέση της με την Μπιλ Κλίντον το 1998 – μέχρι σήμερα φυλάει το λεκιασμένο της φόρεμα ως κόρην οφθαλμού.

Ίσως λοιπόν τώρα το ξανασκεφτεί. Άλλωστε, είναι πολλά τα λεφτά Μόνικα…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Όταν ΚΟΠΙΑΡΕ τη Τζένιφερ Λόπεζ στο εξώφυλλο του νέου της δίσκου

Viral Video: Η εγκατάλειψη ζώου από μια άλλη οπτική γωνία – Το ανατριχιαστικό βίντεο και ο σκύλος που πάγωσαν το διαδίκτυο