in

Κιμ Καρντάσιαν: Πώς την πετσόκοψε έτσι… «Έφαγε πόρτα» από 13χρονο ορφανό


«Δε θέλω να με υιοθετήσει»
Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια της 13χρονης Πινκ από την Ταϋλάνδη, όταν ενημερώθηκε από τη διεύθυνση του ορφανοτροφείου όπου διαμένει πως η Κιμ Καρντάσιαν μετά τη γνωριμία τους, θέλει πολύ να την υιοθετήσει και να την πάρει μακριά από εκεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κιμ επισκέφτηκε στα πλαίσια του ριάλιτι σόου «Keeping up with the Kardashians» το ορφανοτροφείο της Ταϋλάνδης και ήρθε σε επαφή με την 12χρονη τότε Πινκ.

Οι δυο τους είχαν απίστευτη χημεία και η Κιμ της έδωσε ιδιαίτερη σημασία παίζοντας και συζητώντας μαζί της. Το κορίτσι στάλθηκε στο ορφανοτροφείο από την ίδια του τη μητέρα διότι δε μπορούσε να ανταπεξέλθει στα έξοδα της ανατροφής του, όμως παρόλα αυτά μοιάζει τρομερά ώριμο για την ηλικία του.

Διαφήμιση

Βοηθά και ασχολείται με τα υπόλοιπα κορίτσια του ορφανοτροφείου και θέλει συνεχώς να προσφέρει.

Η Καρντάσιαν ενθουσιάστηκε μαζί της και κατά τη διάρκεια της εκπομπής τηλεφώνησε στον Κάνιε Γουέστ και του εξέφρασε την επιθυμία της να υιοθετήσουν την Πινκ. «Δε μπορώ να σταματήσω να την σκέφτομαι. Είναι υπέροχη και η χημεία μου μαζί της είναι εξωπραγματική», υποστήριξε η Κιμ.

Η μητέρα της από την άλλη, Κρις Τζένερ, ήταν άκρως αντίθετη και προσπάθησε να την αποθαρρύνει. Όμως ούτε η Πινκ ενθουσιάστηκε με την ιδέα να εγκαταλείψει το «σπίτι» της.

«Όταν μου είπαν ότι ήθελε να με υιοθετήσει έτρεμα από τον ενθουσιασμό μου. Δεν τη γνώριζα πριν έρθει εδώ, όμως ήμουν η πρώτη που την κοίταξε μόλις μπήκε μέσα και ήμουν η πρώτη στην οποία η Κιμ χαμογέλασε. Ήρθαμε αμέσως κοντά. Ο καθένας θα ήθελε μια ζωή διαφορετική ή καλύτερη από αυτή που ζω εγώ εδώ. Αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο συνειδητοποιώ ότι δεν θα ήμουν ευτυχισμένη αν έφευγα. Θα άφηνα τόσα πολλά πίσω και δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλον το κορίτσι.

Η Κιμ πάντως ξαναήρθε σε επαφή με τη διεύθυνση του ιδρύματος και ξεκαθάρισε τις προσθέσεις της σε περίπτωση που η μικρή Πινκ θελήσει να πάει κοντά της. Για να δούμε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Έρευνα: Αναμονή, κομπλιμέντα, social media – Τα πιο περίεργα facts για το σεξ

Κάρα Ντελεβίν: Η φωτογραφία που πρέπει να δεις – Γυμνή με ένα λουκέτο…για χάρη της Chanel