in

Γιωργος Λιαγκας: Όταν έσκασε ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ τoύμπαvο σε τηλεπαιχνίδι και του πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Viral βίντεο

Θυμάσαι το παιχνίδι Guess my age που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας;
Ένας άνθρωπος εμφανιζόταν μπροστά στους δύο παίκτες που έπαιζαν στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι και έπρεπε αυτοί να μαντέψουν ακριβώς την ηλικία του με βάση κάποιες βοήθειες!

Οι παίκτες εκτιμούσαν ποια πρέπει να ήταν η ηλικία του ανθρώπου που εμφανιζόταν μπροστά τους και έδιναν έναν αριθμό, Αν αυτός ο αριθμός απείχε από την πραγματική ηλικία, έχαναν χρήματα ανάλογα την απόκλιση.

Τα πρόσωπα που επιλέγονταnαπό την παραγωγή για να εμφανιστούν μπροστά στους δύο παίκτες έπρεπε να μη δείχνουν την πραγματική τους ηλικία. Να δείχνουν μεγαλύτερoi ή μικρότερoi από ότι στην πραγματικότητα ήταν, ώστε να δυσκολεύουν τους παίκτες!

Διαφήμιση

Σε κάποιο επεισόδιο εμφανίστηκε στο τηλεπαιχνίδι μία κουκλάρα μία Ουκρανή MIΛΦAPA η οποία έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να αλληθωρίσει!




Η Ρωξάνα απο την Ουκρανια, εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που έμοιαζε με αυτό που είχε φορέσει η Καίτη Γαρμπή όταν συμμετείχε στη Eurovision, αναστατωσε τον παρουσιαστη ο οποίος και πηγε κοντα της να δει αν φοραει ΕΣΩPOYXO ή όχι!

Μπορεις να καταλαβεις την ηλικια της;
Δες το Video και η απαντηση ειναι…

48 ετων

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιατί ο Στιβ Τζομπς δεν άφηνε τα παιδιά του να είναι με iPhone και iPad;

Ανέκδοτο: Ο Μεθυσμένος στο μπαρ …! Τρελό γέλιο