in

Αλεξάντρα Νταντάριο: Ταραχή από τα οπίσθιά της σε αδημοσίευτη φωτογραφία από το Baywatch και οι κοιλιακοί φέτες

αλεξαντρα ντανταριο

Όταν σου προτείνουν να συμμετάσχεις στην πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών σύμφωνα με τα ρεκόρ γκίνες, το baywatch, το μόνο που πρέπει να πεις είναι ένα ξεκάθαρο ναι!

Αυτό έκανε και η Αλεξάντρα Νταντάριο, και είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται. Είπε το ναι αλλά ήξερε ότι έπρεπε κάτι να αλλάξει για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ήξερε ότι έπρεπε να αλλάξει το σώμα της ριζικά αφού έπρεπε να εμφανίζεται παντού με μαγιό.

Διαφήμιση

Ήταν μία πολύ σημαντική και σπουδαία απόφαση στη ζωή της όπως έχει παραδεχθεί, γιατί την έκανε εκτός από αυτοπεποίθηση να νιώσει και δυνατή!

Η Daddario αν και έκανε συστηματικά γιόγκα για να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, κατάλαβε ότι για το baywatch χρειάζονταν να χτίσει και μυϊκό ιστό και γράμμωση, κάτι στο οποίο η γιόγκα δεν ήταν αρκετή.

Άρχισα να κάνω προπόνηση με βάρη, κάτι που δεν είχα ξανακάνει και είδα τεράστια διαφορά. Ήταν κάτι εκπληκτικό δήλωσε λίγο αργότερα σε συνέντευξη της η Alexandra Daddario

Φυσικά φρόντισε και τη διατροφή της, έμεινε μακριά από επεξεργασμένα φαγητά και πρόσθεσε αρκετή πρωτεΐνη.

Ήταν δε μάλιστα το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσης του σώματος της τόσο εντυπωσιακό, που κυκλοφόρησε ακόμα και η δίαιτα της Αλεξάνδρας Νταντάριο για το baywatch!

Σε μία φωτογραφία που μπορείτε να δείτε χωρίς φίλτρα η καλλονή ηθοποιός μας δείχνει την πίσω της όψη και το αποτέλεσμα είναι όντως εντυπωσιακό!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με casual ντύσιμο, περπάτησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε

Κατερίνα Καραβάτου: Σπάνια φωτογραφία της παρουσιάστριας, χωρίς ίχνος μακιγιάζ