in

Ελ Μακφέρσον: Το κορμί κάνει κάθε μέρα τεστ ούρων. Αν μάθεις το λόγο θα πας φαρμακείο και εσυ

Έχουμε ακούσει κι αν έχουμε ακούσει για «παραξενιές» των μοντέλων, αλλά αυτό πια, δεν το ξέραμε.

Η Ελ Μακφέρσον είναι γνωστή για το ρεκόρ της πέντε εμφανίσεις στο εξώφυλλο για το Sports Illustrated Swimsuit Issue που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980, με το παρατσούκλι της “The Body”, που επινοήθηκε από τον Time το 1989.

Η διάσημη Ελ Μακφέρσον, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα των ’90s, αποκάλυψε πως η ομορφιά της και η φυσική της κατάσταση οφείλονται σε ένα απλό τεστ ούρων. Η Μακφέρσον, που έχει κερδίσει το παρατσούκλι “Κορμί”, παρά τα 59 της χρόνια, διατηρεί την κορμοστασιακή της ομορφιά, που δεν φαίνεται να έχει αλλάξει σημαντικά από τα χρόνια που ξεχώριζε στα catwalks.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξήγησε το μυστικό πίσω από αυτό: “Το πιο κοινό και “περίεργο” πράγμα που κρατάω πάντα μαζί μου στην τσάντα είναι ένα τεστ ούρων”, δήλωσε η Ελ στην εφημερίδα “Evening Standard”, επεξηγώντας ότι με αυτό ελέγχει το PH των ούρων της, για να επιβεβαιώσει ότι είναι αλκαλικά και όχι οξέα.

Διαφήμιση

Κατά τη γνώμη πολλών ειδικών στη διατροφή, ένας οργανισμός με αλκαλικό PH έχει καλύτερο μεταβολισμό, απελευθερώνει πιο αποτελεσματικά τα περιττά κιλά και είναι λιγότερο ευάλωτος σε ασθένειες.

Βέβαια, αλίμονο αν όλα λύνονταν με ένα απλό τεστ ούρων. Η Ελ Μακφέρσον γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, επί 45 λεπτά την φορά, κάνοντας, συνήθως, τζόκινγκ, τρέξιμο, θαλάσσιο σκι ή κολύμπι. Ενώ προσέχει και την διατροφή της, καταναλώνοντας τρία γεύματα την ημέρα, στα οποία δεν περιλαμβάνεται ποτέ κόκκινο κρέας, σιτάρι και γαλακτοκομικά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Pretty Woman στα Τρίκαλα: Πήγε σε οίκο ανοχής και τώρα την παντρεύεται. Ποιοι είναι στους ρόλους Τζούλια Ρόμπερτς – Ρίτσαρντ Γκιρ

Φωτογραφία: Η Ρέι θα σε κάνει να εκτιμήσεις τις χάρες της Άπω Ανατολής