Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τετάρτη, Μαρ 4, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Instagram: Το Koolnews μπαίνει μέσα στις ζωές των άλλων
news

Instagram: Το Koolnews μπαίνει μέσα στις ζωές των άλλων

Νάσος Μπετούγιας
Last updated: 31 Ιανουαρίου, 2022 10:16 πμ
Νάσος Μπετούγιας
Published: 31 Ιανουαρίου, 2022
Share
SHARE

Οι επώνυµοι µοιράζονται µε τους φαν τους εικόνες που κάποτε θα έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.

Υπήρχε µια εποχή που αν ήθελες να µάθεις λεπτοµέρειες για τη ζωή των επωνύµων, έπρεπε είτε να διαβάζεις τον Οικογενειακό Θησαυρό είτε να µη χάνεις επεισόδιο της εκποµπής µε τον κακοµοίρικο τίτλο «Πώς περνούν οι πλούσιοι», ο οποίος υπαινισσόταν ευθέως ότι εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς. Όχι πια. Σήµερα η ανάγκη του ανθρώπου για κουτσοµπολιό, αδιακρισία και επίδειξη, καλύπτεται από την υπέροχη εφαρµογή που λέγεται Instagram. Πρόκειται για το application που σου επιτρέπει να µοιράζεσαι φωτογραφίες µέσω smartphone – και κυρίως, να παρακολουθείς τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι άλλοι.

Όπου «οι άλλοι» δεν είναι η φίλη σου η Τασία, αλλά η Κιµ Καρντάσιαν, η Μαντόνα, η Lady Gaga η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Τούνη. Και όχι, δεν έχουν επιλογή στο αν θα τους έχεις υπό στενή παρακολούθηση ή όχι, αφού θέλουν δεν θέλουν, άµα έχουν λογαριασµό στο Instagram εσύ θα τους ακολουθείς νύχτα µέρα.

Θα φανταζόταν κανείς ότι µε αυτό το δεδοµένο οι επώνυµοι θα επεδείκνυαν κάποια στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση στο τι ποστάρουν, όµως όχι. Αδιαφορώντας προκλητικά για ποινικές, αισθητικές και επαγγελµατικές συνέπειες, οι σταρ είναι ικανοί να ανεβάσουν το οτιδήποτε. Ο Snoop Dogg συστηµατικά και ανερυθρίαστα ποστάρει φωτογραφίες που εξυµνούν τη µεγάλη του αγάπη στα χασίσια: χασίσια µαροκινά, χασίσια στριµµένα, χασίσια σε µπάφους µεγέθους βουβουζέλας.

Η Κιµ Καρντάσιαν δεν δίστασε επίσης να φρικάρει το κοινό της όχι µε ακόµη µία φωτογραφία του οικοδοµικού τετραγωνικού που αποκαλεί οπίσθιά της, αλλά µε ένα εφιαλτικό ενσταντανέ από µία θεραπεία ανανέωσης επιδερµίδας, προφανώς εµπνευσµένη από τη δουλειά του σκηνοθέτη του «Saw». Η Μαντόνα έχοντας πάρει το κολάι από τις συναυλίες της, σκέφτηκε να ανεβάσει και στο Instagram τα βυζιά της, αλλά τελικά πρυτάνευσε η λογική (όχι της Μαντόνα), και οι υπεύθυνοι της εφαρµογής την υποχρέωσαν να αποσύρει τη σχετική φωτό – είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι που δεν έχουν κανένα πρόβληµα µε τη Ριάνα, της οποίας τον πισινό βλέπουµε συχνότερα από το πρόσωπό της.

Οι Ελληνίδες σταρ πάλι βρίσκονται ως συνήθως πιο πίσω και αρκούνται απλώς να υποτιµούν τη νοηµοσύνη των followers τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες που τις απαθανατίζουν υποτίθεται αµακιγιάριστες, αλλά στην πραγµατικότητα είναι περασµένες από τρία χέρια photoshop.

Με τούτα και µε κείνα, το Instagram έχει καταστρέψει τελείως δύο επαγγελµατικούς κλάδους.

Πρώτοι κατά κράτος ηττηµένοι οι παπαράτσι, που θα έδιναν το δεξί τους χέρι για να τραβήξουν π.χ. ένα κοντινό τον κώλο της Ριάνα, όνειρο που πλέον τους στερεί η σεµνή καλλιτέχνιδα, που το κάνει από µόνη της και πολύ καλύτερα.

∆εύτερα θύµατα οι υπεύθυνοι δηµοσίων σχέσεων των σταρ, που πλέον δεν έχουν να ντιλάρουν µόνο µε προσβεβληµένους φαν και τα κατεστραµµένα προφίλ των πελατών τους, αλλά σε περιπτώσεις σαν του Snoop Dogg και µε τον εισαγγελέα.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:instagram
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΝάσος Μπετούγιας
Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο nassos@koolnews.gr
Weather
17°C
Athens
few clouds
18° _ 15°
57%
3 km/h
Τε
15 °C
Πε
17 °C
Πα
17 °C
Σα
14 °C
Κυ
14 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Το ΙΡΑΝ επιτέθηκε στην Τουρκία – ΔΕΔΟΜΕΝΟ θεωρείται χρύπημα στην Ελλάδα

Kool Team
2 Min Read

«Συναγερμός ΝΑΤΟ: Γιατί η Ελλάδα μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος του Ιράν»

Kool Team
3 Min Read

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός προπονητής Βασίλης Δανιήλ – Η πορεία από την Καβάλα στην κορυφή

Kool Team
3 Min Read

Υποβρύχιο χτύπησε ιρανική φρεγάτα ανοιχτά της Σρι Λάνκα, τουλάχιστον 101 αγνοούμενοι

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

Media

Μένιος Φουρθιώτης: Βγήκε από τη φυλακή αλλά δεν μπορεί να βγει στην τηλεόραση

0 Min Read
Showbiz

Το μήνυμα στήριξης της Μπέττυς Μαγγίρα στην Ιωάννα Τούνη: «Να μην μασάει καθόλου, είναι ένα κορίτσι αυθεντικό»

2 Min Read
video

Ζωντανή μετάδοση τρόμου: Το νερό από τα ελικόπτερα πέφτει πάνω στο συνεργείο του ΣΚΑΪ! Viral Βίντεο

2 Min Read
koolgirls

Φαίη Θεοχάρη: Ποια Δέσποινα Βανδή; Για άλλη πρέπει να πας στο Βοτανικός live

1 Min Read
news

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Συγκίνησε με την ανάρτησή της για τη Γιορτή της Μητέρας στη Σουηδία που είναι σήμερα 25 Μαίου

5 Min Read
Showbiz

Γκουίνεθ Πάλτροου: Το πίνει και δε μας δίνει: Όλο το Market Pass κοστίζει το Smoothie που πίνει το πρωι

2 Min Read
news

Γιατί οι πιο πλούσιοι του κόσμου δεν αφήνουν την περιουσία τους στα παιδιά τους

6 Min Read
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Με χαμόγελο υποδέχεται την άνοιξη – Συνεχίζεται το «Ρουκ Ζουκ» και νέο βραδινό project στον ΑΝΤ1!

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?