in

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Μέχρι και το Supermodel χρωστάει στο Ελληνικό Δημόσιο

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Το γνωστό μοντέλο από την Τσεχία είχε λανσάρει πριν από χρόνια τα spa που φέρουν το όνομά της σε ξενοδοχείο της Πιερίας, ωστόσο, όπως ανέφερε το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η επιχειρηματίας πλέον Σκλεναρίκοβα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη συμφωνία, καθώς οι πελάτες που ανταποκρίθηκαν δεν ήταν όσοι αναμένονταν.

Παράλληλα, η Αντριάνα απέσυρε το ενδιαφέρον της για τη δημιουργία του «μεγαλύτερου spa στη Νότια Ευρώπη», το οποίο σχεδίαζε να κατασκευάσει στην Αττική, με κόστος που θα ανερχόταν στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Διαφήμιση

Μάλιστα, η Σκλεναρίκοβα είχε συναντηθεί με γνωστό δικηγόρο, ο οποίος την βοήθησε να ανοίξει εταιρεία με έδρα την Αθήνα, έτσι ώστε να ήταν καλυμμένη νομικά και φορολογικά όταν θα ξεκινούσε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα είχε ιδρύσει την, εισηγμένη στο γαλλικό χρηματιστήριο, εταιρεία AKD S.A. Adriana Karembeu, η οποία ασχολείται με την παραγωγή και την εμπορία καλλυντικών και αρωμάτων, καθώς και με τη δημιουργία και την εκμετάλλευση κέντρων spa.

Η επιλογή της Ελλάδας για την επέκταση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας δεν ήταν τυχαία, αφού η ίδια είχε επανειλημμένα εκφράσει στο παρελθόν την αγάπη της για την χώρα μας. Η εταιρία ξεκίνησε και στην Ελλάδα αλλά

Λίγο καιρό αργότερα top modelαποφάσισε να κλείσει την επιχείρηση που ξεκίνησε στην Ελλάδα με την επωνυμία AKD.

Η εταιρεία της πρώην συζύγου του Κριστιάν Καρεμπέ, που δραστηριοποιούνταν στο χώρο των προϊόντων ομορφιάς, φαίνεται πως χρωστά στο ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ, με αποτέλεσμα να δέχεται συνεχώς ειδοποιητήρια. Ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, μάλιστα, κινδύνεψε με σύλληψη εάν βρισκόταν εντός ελληνικών συνόρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η εταιρεία φάνηκε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις της ακόμη και σε γνωστό ξενοδοχείο με το οποίο είχαν συνάψει συμφωνία για προϊόντα spa.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Παπαδόπουλος κατά Κούγια: «Εγώ κλαρινογαμπρός; Αυτός κυκλοφορούσε με τακουνιές στο κεφάλι»

Rich Wilkerson Jr: Πώς είναι σήμερα ο παιδαράς πάστορας που πάντρεψε την Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ;