in

Διακόπτουμε για μία έκτακτη είδηση: Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο φόρεσε το μαγιό πήγε για μπάνιο και έριξε το Instagram

Αλεσαντρα αμπρόσιο
Έχει πάνω από 11 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media και κάθε της φωτογραφία γίνεται viral. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Alessandra Ambrosio, το supermodel από τη Βραζιλία που έγινε από τους πιο προβεβλημένους αγγέλους της Victoria’s Secret!

Η Alessandra Ambrosio κατέκτησε τις πασαρέλες, φωτογραφήθηκε και φόρεσε ρούχα όλων των διάσημων σχεδιαστών και έγινε brand Ambassador για αρκετές μεγάλες εταιρείες καλλυντικών!

Αν και ένα μοντέλο έως κάποια χρόνια πριν, τελείωνε την καριέρα του κοντά στην ηλικία των 30, πλέον με το Instagram δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης!

Διαφήμιση

Τα διάσημα μοντέλα κουβαλάνε ένα παγκόσμιο προσωπικό Brand και μπορούν να έχουν δουλειά κάθε στιγμή του χρόνου και για πολλά χρόνια! Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την Alessandra Ambrosio η οποία στα 41 της πλέον και με δύο παιδιά απολαμβάνει τη ζωή περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή!

Πρόσφατα βρέθηκε στη Βενετία για το διάσημο φεστιβάλ, λίγο νωρίτερα ήταν στο Μαυροβούνιο, πιο πριν στην Τουρκία και μετά στην Ιταλία! Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο λατρεύει το καλοκαίρι και τη θάλασσα και δημοσιεύει πάντα από τις διακοπές στις φωτογραφίες με μαγιό!

Διαθέτει ένα εξαιρετικά καλλίγραμμο σώμα, έχει ύψος 1,77μέτρα και η αλήθεια είναι ότι το ντύσιμό της, αλλά και τα μαγιό που επιλέγει να φοράει ακολουθούν την ηλικία της!

Δείτε την εντυπωσιακή 41χρονη με μαγιό να διαλύει κυριολεκτικά το Instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

GNTM: Tόπλες στα βράχια η Μαίρη Βιτινάρος. Η φωτογραφία που χάρισε επικό Side Bοοbs χωρίς μαγιό

Ελεονώρα μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ δήλωση όταν γύρναγε την ΤΣΟNΤΑ. Αν ήταν να πάω με γέρο θα πήγαινα με…