in

Ποιός Μπρους Λι; Η Αμάντα λι βάζει μαγιό και σβήνει κάθε άλλη εικόνα από το μυαλό σου! Φωτογραφία

Ώρα για μάθημα λειτουργίας του εγκεφάλου και της μνήμης. Ως γνωστόν ο εγκέφαλος έχει διάφορα επίπεδα.

Κάθε επίπεδο έχει την δική του χωρητικότητα. Το επίπεδο της βραχύχρονης μνήμης έχει μικρή χωρητικότητα, οι σημαντικές αναμνήσεις που ανασύρονται πιο συχνά βρίσκονται σε συγκεκριμένο χώρο και η μακρόχρονη μνήμη είναι αυτή που είναι απέραντη.

Είναι ορισμένες φορές όμως που μια εικόνα που θα δεις έχει τέτοια δύναμη ώστε μπορεί να στείλει κάθε ανάμνηση που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή προς τη μακρόχρονη μνήμη και να καταλάβει για λίγο τα υπόλοιπα μέρη.

Διαφήμιση

Η Αμάντα Ελίζ Λι είναι μια εικόνα που μόλις την δεις από την σωστή οπτική γωνία και στη σωστή στάση, θα ξεχάσεις όσα ήξερες. Θα υποστείς ένα μνημονικό σοκ. Και θα περάσεις στην μετατραυματική κατάσταση. Γιατί για το δικό σου κακό η Αμάντα γνωρίζει πως να σου δείξει το καλό της προφίλ. Και αυτό βρίσκεται πάντα στην πίσω κίνηση της.

Η κοπέλα είναι γυμνάστρια, επομένως δεν θα μπορούσε να μην έχει οπίσθια που θα τα έβαζες άνετα στην κορυφή. Τέτοια οπίσθια είναι που θρέφουν γενιές οπαδών. Τέτοια οπίσθια κάνουν τους άντρες που προτιμούν στήθος να αλλάζουν θέλω. Κι αν οι φωτογραφίες που θα δεις στο koolnews δεν σας φτάνουν, υπάρχει και το Instagram της κοπέλας. Έχει πάνω απο 11.000.000 φίλους

Προσοχή όμως: η είσοδος στο προφίλ της είναι χωρίς επιστροφή!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το παραδέχθηκε – Στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με…

Βάνα Μπάρμπα: Αυτές είναι οι γυμνές φωτογραφίες για τις οποίες ντρέπεται που έχει κάνει