in

Ηλία ρίχτο σε γάμο: Με κομπρεσέρ διέλυσαν την πίστα σε γάμο στην Κρήτη. Viral video

Σκηνές από την ταινία Όλα είναι δρόμος του 1988 έζησαν καλεσμένοι σε γάμο στην Κρήτη

Ο Μάκης Τσετσένογλου, ένας πρόσφατα χωρισμένος μεσήλικας μεγαλέμπορος επίπλων πολυτελείας στο Κιλκίς δεν μπορεί να ξεπερασει ότι η Τασούλα, η γυναίκα του, πήρε το παιδί μαζί της.

Διαφήμιση

Για να πνίξει τον πληγωμένο του εγωισμό πηγαίνει στο επαρχιακό σκυλάδικο ονόματι Βιετνάμ όπου και είναι τακτικός θαμώνας, και αφού σπάσει όλα τα πιάτα, ραντίσει την τραγουδίστρια με καλάθια ροδοπέταλα, ξηλώσει μέχρι και τις πορσελάνες από τις τουαλέτες, αποφασίζει να σπάσει και το μαγαζί. Διαπραγματεύεται επί τόπου με τον μαγαζάτορα, δίνει όλα του τα εκατομμύρια σε επιταγή και φωνάζει τον Ηλία με την μπουλντόζα του. Το γλέντι μεταφέρεται μπροστά στο μαγαζί, τα όργανα συνεχίζουν το πρόγραμμα, ο Ηλίας καταφτάνει με την μπουλντόζα, και υπό την συνοδεία της μουσικής ισοπεδώνεται το κτίριο.

Ο επιπλάς εξιλεωμένος περιλούζει τα ρούχα του με την τελευταία μπουκάλα ουίσκι, ανάβει φωτιά στη καπαρντίνα του που πάντοτε τη φοράει και δεν την βγάζει ποτέ, και με τα όργανα να ξεφαντώνουν, ενώ ο ήλιος στο βάθος ανατέλει, χορεύει το τελευταίο του ζεϊμπέκικο απομακρυνόμενος μέσα στα χωράφια.

Κάτι αντίστοιχο με το Βιετνάμ έγινε και πριν από λίγες μέρες στην Κρήτη και το βίντεο που είναι το απόλυτο viral είναι αδιάψευστος μάρτυρας!

Το τραγούδι φυσικά που έπαιζε ήταν το ίδιο

@michalischarkiolakis

##funny ##crete ##wedding ##forfun ##zeimpekiko ##malia ##glenti ##weddingtiktok ##weddingcomedy ##weddingincrete

♬ πρωτότυπος ήχος – Μιχάλης Χαρκιολάκης

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Αυτή είναι η 48χρονη Νεκταρία που σκότωσε ο πρώην άνδρας της

Παραδόθηκε ο συζυγοκτόνος στην Κρήτη: Είδε φωτογραφία της πρώην γυναίκας του με τον κολλητό του