in

Η Βίκυ Κάβουρα και το μπικίνι μαγιό της…δεν παίζονται!

Εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά και σημάδεψε τον ανδρικό πληθυσμό. Η Βίκυ Κάβουρα περιμένει να πάρει σειρά στην ανάρτηση φωτογραφιών από την παραλία φέτος.

Αν φτιάχναμε μια ελίτ της ελληνικής σόουμπιζ τότε η Βίκυ Κάβουρα θα έμπαινε στην πεντάδα. Κι αυτό γιατί δεν είναι από τις γυναίκες που αρέσουν ή δεν αρέσουν. Έχει το πρόσωπο και το κορμί για να κερδίσει ακόμα και αυτούς που προτιμούν μελαχρινές, ακόμα και αυτούς που μπορεί να έχουν μικρές διαφοροποιήσεις στις προτιμήσεις τους, σε σχέση μ΄εκείνη. Δεν είναι για παράδειγμα η Φουρέιρα που θα βρεις και υποστηρικτές, αλλά και μη.

Ακόμα περισσότερο, η Βίκυ Κάβουρα θα έμπαινε στην μεγάλη κατηγορία όσον αφορά στο beach report της ελληνικής σόουμπιζ. Δεν είναι σαν την Αθηνά Οικονομάκου που αναρτά κάθε μέρα φωτογραφίες και αυτό ακριβώς δίνει μεγαλύτερη αξία στις αναρτήσεις με μαγιό.
Μην ξεχνάς ότι εδώ και χρόνια διαθέτει τη δική της σειρά και το δικό της brand με μαγιό

Διαφήμιση

Έχει το μπόι, έχει και τα σωματικά προσόντα, οπότε η Βίκυ Κάβουρα έβαλε το μαγιό της και αφέθηκε να την φωτογραφίζουν καθώς κρατούσε την κούπα του καφέ με το χέρι και έπαιζε με το σκύλο. Θα σταθείς στους κοιλιακούς, θα σταθείς στα πόδια…Όπου κι αν σταθείς, λέξεις δεν θα βρεις για να το περιγράψεις.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τζένιφερ Λόρενς: Η«επιστήθια» φίλη μας. Μοστράρει τη μπουστοχαράδρα της και είναι αποκαλυπτική

5 λόγοι να μην κάνεις Facebook και Instagram friends τους γονείς σου και όλο σου το σόι