in

Από τη Δέσποινα Βανδή στην Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησαν από το μηδέν & έφτασαν στην κορυφή

Δεσποινα βανδη

Η αρχή της καριέρας τους δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Ωστόσο, πάλεψαν, πείσμωσαν, θυσίασαν πράγματα, δούλεψαν σκληρά και τα κατάφεραν. Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις αυτοδημιούργητες κυρίες της εγχώριας σόουμπιζ, που πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση!

Πρώτη και καλύτερη η βασίλισσα της μικρής οθόνης, Ελένη Μενεγάκη.

ελενη μενεγακη

Διαφήμιση

Σε ηλικία 2 χρόνων έχασε τον πατέρα της και μεγάλωσε με τη μητέρα της στον Κολωνό. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και σύντομα με την τηλεόραση. Μέσα σε μία νύχτα της δόθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία να παρουσιάσει τον «Πρωινό Καφέ» και η όμορφη, μα πάνω απ’ όλα πανέξυπνη Ελένη, όχι μόνο το κατάφερε, αλλά 20 χρόνια μετά θεωρείται… αξία ανεκτίμητη!

Μία ακόμη μεγάλη κυρία της τηλεόρασης, η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να θεωρηθεί αυτοδημιούργητη.

Ρουλα κορομηλα μασκα

Κόρη στρατιωτικού πέρασε τα παιδικά της χρόνια, αλλάζοντας συνέχεια πόλεις. Ξεκίνησε ως γραμματέας στην ΕΡΤ, όπου είδαν το ταλέντο της και σύντομα πέρασε μπροστά στις κάμερες. Ο δρόμος της επιτυχίας άνοιξε, με τη Ρούλα να καθιερώνει στη μικρή οθόνη τα πρωινάδικα και τα μεγάλα σόου, που δίκαια την έχρισαν ως την «εθνική παρουσιάστρια».

Η ιστορία της Άννας Βίσση θα μπορούσε να γίνει και βιβλίο!

Η κόρη του μπακάλη από την Κύπρο, ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένεια της για να κυνηγήσει το όνειρο της στο τραγούδι. Έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια, ωστόσο, η ιστορία την αντάμειψε, αφού η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη σταρ της Ελλάδας, δημιουργώντας ολόκληρη σχολή.

Και από την Άννα… στη Δέσποινα!

Δεσποινα Βανδη

Δύσκολα και γεμάτα στερήσεις ήταν τα παιδικά χρόνια της Δέσποινας Βανδή, στην Καβάλα. Μάλιστα, όπως έχει εξομολογηθεί, έζησε το ρατσισμό λόγω της οικονομικής κατάστασης της οικογένειας της. Η ίδια δεν το έβαλε κάτω και παρόλο που σπούδασε Φιλολογία, κυνήγησε το όνειρο της στο τραγούδι και έφτασε να είναι το αντίπαλο δέος της Άννας Βίσση.

Από τη λίστα δεν μπορεί να απουσιάζει η Ζωή Λάσκαρη.

Ο πατέρας της πέθανε όταν εκείνη ήταν βρέφος, ενώ έχασε πολύ νωρίς και τη μητέρα της. Σε ηλικία 16 ετών κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, ενώ η ταινία «Κατήφορος» της άνοιξε το δρόμο μίας λαμπρής καριέρας. Το πραγματικό της επίθετο είναι Κουρουκλή, ενώ η Ζωίτσα, όπως την αποκαλούν όλοι, υπήρξε η απόλυτη ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αντριάνα Λίμα: Η φωτογραφία που γκρέμισε το instagram. Στα 40 «τα πετάει όλα». Γυμνή αλλά και με εσώρουχα

Δούκισσα Νομικού: Το παραδέχθηκε. Έριξε πολύ κλάμα όταν χώρισε από το Χρήστο Χολίδη