in

Η Τζούλια Αλεξανδράτου και οι τρεις εγκυμοσύνες. Μίλησε για όλα

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης και το ανακοίνωσε μέσω Instagram. Δημοσίευσε πρώτα μία φωτογραφία με την κοιλιά της και έγραψε το χαρακτηριστικό baby loading!

Στη συνέχεια δημοσίευσε τον υπέρηχο, ενώ συχνά αναφέρει ότι περνάει δύσκολα αυτούς τους πρώτους μήνες!

Χθες η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε ένα Post στο instagram και ανέφερε ότι αυτή είναι η τρίτη της εγκυμοσύνη. Έχει μιλήσει για τις άλλες δύο στο παρελθόν και προφανώς είτε δεν προχώρησαν είτε τις διέκοψε μόνη της!

Διαφήμιση

Να υπενθυμίσουμε πως η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε για ένα διάστημα παντρευτεί με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο και είχε μετακομίσει με το σύζυγό της στην Βιέννη.

Η καλλονή δέχεται και αρνητικά και θετικά μηνύματα στο instagram και απάντα κυρίως σε αυτούς που λαμβάνει αρνητικά. Όχι προσωπικά σε έναν-έναν αλλά όλους αυτούς τους βάζει στο τσουβάλι και τους τα χώνει.

Έχει θυμό αυτό το κορίτσι μέσα της ακόμα. Έκανε τις επιλογές της, πήρε ένα δρόμο ο οποίος την οδήγησε κάπου αλλού από αυτό που όλοι ανέμεναν και όποιος εκφράζεται διαφορετικά για την πορεία της η Τζούλια τσιγκλιέται.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Heidi Klum: Τόπλες με brazilian μαγιό το ΤΟΥΡΝΩΝΕΙ στο μπαλκόνι και διαλύει το Instagram. Φωτογραφία

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου η ανορεξία και η φωτογραφία με μαγιό που διέλυσε το Instagram