in

Νικόλ Κίντμαν: Ξαπλώνει στο πάτωμα και σηκώνει το φουστάνι – φωτογραφία για… υπογλώσσια

νικολ κιντμαν

Την ώρα που πιθανότατα μάθαινε ότι η κόρη της, η κόρη που είχαν υιοθετήσει με τον Τομ Κρούζ παντρευόταν κρυφά από τους γονείς της, η Νικόλ Κίντμαν μας προσέφερε μία από τις πιο σ.. έξι φωτογραφίσεις της και η πιο σ-έξι εδώ και πολλά χρόνια για εκείνη.

Το Interview είναι από τα περιοδικά που έχουν φτιάξει το δικό τους προφίλ και έχουν δώσει το στίγμα τους. Κάθε φορά που βλέπεις μια φωτογράφιση ξέρεις ότι είναι για το Interview. Το ίδιο πάθαμε με τη Νικόλ Κίντμαν.

Πριν μερικά χρόνια σε ρόλο ώριμης πλανεύτρας, η 48χρονη Νικόλ έδειξε το καλοδιατηρημένο κopμί της στο φακό του Φαμπιέν Μπόραν και παίρνει πόζες που κολάζουν, θυμίζοντας μας κάτι από τον ρόλο της στο Paperboy.

Διαφήμιση

Με ένα φουστάνι που πάει το μυαλό στα κορίτσια της αμερικάνικης επαρχίας και στο Τέξας, η Νικόλ αφήνει να διαγραφούν τα εσώpoυχα της, ξαπλώνει στο πάτωμα, μπαίνει στη μπανιέρα και σηκώνει το φουστάνι για να φανούν καθ’ ολοκληρία τα πόδια της.

Η ηθοποιός που αποκάλυψε στο περιοδικό ότι μικρή ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, περνάει μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές της ζωής της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Πάρε μάτι: Με τη Ντανιέλ Κνάντσον θα ηχήσουν καμπανάκια στο κεφάλι σου

ΕΡΕΥΝΑ – Απίστευτο κόλπο: Κάνε αυτό πριν δαγκώσεις την πίτσα και θα γλιτώσεις 35% από τις θερμίδες