in

Έχει η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ποδάρες; Ω ναι… Και τα έχει και τα κουνάει καλά – Δίνει ρέστα στην Coachella


Δεν τέθηκε ποτέ καμία αμφιβολία για τα προσόντα της. Απλώς κάθε φορά που βλέπουμε την Alessandra Ambrosio κάνουμε την ίδια επιβεβαίωση.

Δεν είναι καμία τρομερή διαπίστωση αυτό που λέμε στον τίτλο. Βασικά δεν είναι καν διαπίστωση. Δε νομίζουμε ότι υπάρχει άντρας στον πλανήτη που δεν γνωρίζει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Εννοείται πως η Alessandra Ambrosio έχει ποδάρες. Απλώς κάθε φορά που την βλέπουμε σε μια νέα της φωτογράφιση, βρισκόμαστε μπροστά στο ίδιο ερώτημα και στην ίδια απάντηση. Hell Yeah!

Η Alessandra έφτασε αισίως τα 42 χρόνια και σιγά σιγά οι πασαρέλες αποτελούν παρελθόν. Θα υπάρχουν όμως τα περιοδικά και τα portfolio για να βλέπουμε αυτά τα ατελείωτα πόδια. η Alessandra είναι από τις τυχερές γιατί σε όλη της την καριέρα πόνταρε στο πιο πιστό όργανο των μοντέλων.

Διαφήμιση

Το στήθος μπορεί να κρεμάσει, τα οπίσθια να γίνουν λίγο πιο πλαδαρά, το πρόσωπο να ρυτιδιάσει. Τα πόδια από την άλλη είναι αυτά που μπορείς να διατηρήσεις πιο εύκολα σε καλή κατάσταση.

Και η Alessandra Ambrosio δεν τα είχε ποτέ σε απλώς «καλή κατάσταση». Τα είχε και τα έχει στην καλύτερη δυνατή. Στη φωτογράφιση της για το Harper’s Bazaar την βλέπουμε ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι, με τα πόδια της να έχουν σηκωθεί στον αέρα και να μας δείχνει και την καμπύλη των οπισθίων της.

Ενώ στην Coachella δίνει ρέστα στις εμφανίσεις της και το λουκ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Έμα Στόουν: Για αυτό τα έβαψε τα μαλλιά της, αλλά δε μας αρέσει καστανή

Κλόι Γκούντμαν: Πίνει τον χυμό της, ζορίζει το μαγιό και προσπαθεί να βολευτεί στην ξαπλώστρα