in

Από τη Σίντι Κρόφορντ στην Έμμα Γουάτσον: Σα να λέμε Άλμπερτ Αϊνστάιν. Πτυχία Μεταπτυχιακά Υποτροφίες. Οι ιδιοφυΐες του Χόλιγουντ!

Ταλέντο… έχουν! Διασημότητα… έχουν Λεφτά…έχουν. Έχουν, όμως, και μυαλό λεπίδι. Μερικοί από τους αστέρες του Χόλιγουντ είναι ιδιοφυΐες αποδεικνύοντας ότι τα έχουν όλα και με το παραπάνω.

Η λίστα ξεκινά από τον Ματ Ντέιμον, που φοίτησε στο Χάρβαρντ. Μάλιστα, μία εργασία εκεί τον βοήθησε να σκεφτεί την ιδέα για την ταινία «Good Will Hunting». Τελικά παράτησε τις σπουδές του για να ασχοληθεί με την υποκριτική όπου τα κατάφερε επίσης πάρα πολύ καλά.

Διαφήμιση

Συνάδελφος και «συγκάτοικος» στην κατηγορία με τις ιδιοφυίες είναι η Τζόντι Φόστερ. Η ηθοποιός έμαθε να διαβάζει πριν τα τρία της χρόνια, ενώ δούλευε από την παιδική της ηλικία όσο ήταν ακόμα μαθήτρια.

Αργότερα, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Γέιλ αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής.

Όταν την έβλεπες στις ταινίες του Χάρι Πότερ, δεν μπορούσες να φανταστείς ότι η Έμμα Γουάτσον κρύβει μια μικρή ιδιοφυία μέσα της. Η ηθοποιός πήρε bachelor στην αγγλική λογοτεχνία.

Αφού έκανε τεράστια καλλιτεχνική επιτυχία, αποφάσισε να διακόψει για λίγο της καριέρα της και να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Συνέχισε μετά!

Δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου! Ο Άστον Κούτσερ πήρε δύο υποτροφίες, από το MIT και το Purdue, για να σπουδάσει μηχανολογία, αλλά τις έχασε όταν εισέβαλλε στο λύκειό του κάνοντας φάρσα.

Τελικά, πήγε στο πανεπιστήμιο της Αϊόβα, από όπου όμως έφυγε στα 19 του για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Για το τέλος, αφήσαμε την καλλονή Σίντι Κρόφορντ. Σπούδασε χημικός μηχανικός με υποτροφία στο Northwestern University. Τα πρώτα χρήματα που κέρδισε από το μόντελινγκ τα χρησιμοποίησε για να συνεχίσει να σπουδάζει, αλλά τελικά εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο για να ασχοληθεί με την καριέρα της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Άννα Μπεζάν: Εξηγεί πώς βιώνει την εγκυμοσύνη και πώς είναι η σχέση με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά

Μέριλιν Μονρόε: ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ «Μου είπαν να σκοτώσω τη Marilyn Monroe γιατί έκανε σεξ με τον Κάστρο!»